nb1.hu

Magyarország-Izland: Kleinheisler mégsem jöhet a válogatotthoz?

Közleményt adtak ki az eszékiek. FRISSÍTVE!

Tegnap került sor a horvát bajnokságban a Hajduk Split-Osijek mérkőzésre, a találkozó végeredménye 1-1 lett. A hazaiaknál a kezdőcsapatban kapott helyett a magyar válogatott keretébe behívott Gyurcsó Ádám, aki 72 percig bizonyíthatott, a vendégeknél viszont nem volt még a keret tagja sem Kleinheisler László.

Kleinheisler egyébként ismét szerepelt Marco Rossi szövetségi kapitány listáján, az olasz szakember elmondta, az előző mérkőzések alkalmával azért nem hívta még be az eszékiek középpályását, mert még nem érte utol magát, a minap viszont azt mondta róla, hogy már teljesen rendben van.

Novi slučaj Covida-19

Jedan od naših prvotimaca morao je biti podvrgnut testiranju u Splitu na kojem se pokazalo da je bio pozitivan. Ponovno se viša sila umiješala u sastavljanje naše momčadi za ogled s Hajdukom. Poznato je, naime, da se igrači pozvani u nacionalne vrste moraju testirati na Covid-19, prije nego li se odazovu pozivu svojih izbornika.

Azóta viszont elteltek a napok, és a Split-Oijek előtt is tesztelték a játékosokat a koronavírusra. Az eszéki klub közleményében leszögezte, az egyik olyan válogatott játékosuk, akit meghívtak hazája válogatottjába, pozitív mintát produkált, karanténba került és 10 nap múlva csatlakozik ismét a csapathoz.

Csak remélni tudjuk, hogy nem Kleinheisler az illető, ám az előző fordulóban még a kezdőcsapatban kapott helyet. 

FRISSÍTVE, 13.46: AZ MTI JELENTÉSE

Kleinheisler László nem csatlakozik az Izland elleni csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretéhez.

A Magyar Labdarúgó Szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint az NK Osijek középpályásának karanténba kellett vonulnia, ezért nem lehet a csapattal.
    
Marco Rossi csapata jövő csütörtökön Izlandot fogadja az Eb-részvételért, majd Szerbiát és Törökországot látja vendégül három, illetve hat nappal később a Nemzetek Ligájában. Mindhárom mérkőzést a Puskás Arénában rendezik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC