nb1.hu

Magyar Kupa: hol volt Kondás és Dzsudzsák?

Nagyon tartalékosan állt ki a Loki.

Mint arról beszámoltunk, a DVSC szerdán 2-0-ra nyert a harmadosztályú BVSC-Zugló otthonában, így a legjobb 32 közé jutott a Magyar Kupában.

MK: gálázott az MTK, megsérülő partjelző, Feczesin is gólt szerzett – EREDMÉNYEK – NB1.hu

 

A debreceniek meglepően tartalékos felállásban léptek pályára a szintén tartalékos fővárosiak otthonában. A dvsc.hu beszámolója szerint "az NB III-as BVSC stadionjába sérülések és egyéb okok miatt igencsak foghíjas kerettel érkezett a Loki. Így újabb fiatal debütánsok jutottak szerephez, elég csak Lakatos Benjámin vagy Sárosi Norbert nevét megemlíteni, a hiányzók listáját meg a hossza miatt nem is érdemes felsorolni."

Íme, a DVSC vasárnap esti összeállítása a Nyíregyháza elleni, 1-1-gyel záruló bajnokiról: Gróf – Kinyik, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Baráth (Pintér, 86.), Haris (Szécsi, 59.), Dzsudzsák – Sós (Bévárdi, 77.)., Tischler (Bárány, 46.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

És íme, a szerdai csapat: Gróf – Lakatos, Szatmári Cs., Pávkovics, Ferenczi J. – Bévárdi (Sármány, 73.), Baráth P., Sárosi (Bódi, 79.)., Pintér Á. – Szécsi, Tischler. Mb. edző: Igor Bogdanovics.

Kupameccs lévén nem lenne meglepő, hogy több kulcsjátékost pihentet egy klub (így Dzsudzsák Balázs sem lépett pályára), ám jelen helyzetben a vezetőedző, Kondás Elemér sem utazhatott el a csapattal, megbízott edzőként Igor Bogdanovics vezényelte a debrecenieket. Hasonlóan egyébként Vezér Ádámhoz, aki Bódog Tamást helyettesítette a Honvédnál, vagy épp Babócsy Andráshoz, aki Predrag Rogant helyettesítette az Újpestnél.

Utóbbi két esetben a koronavírus miatti karantén az ok, róluk hivatalos bejelentést is tettek az említett csapatok, az nb1.hu pedig úgy tudja, sajnos járvány sújtotta és sújtja a DVSC-t is. 

 

Hogy mindez mennyiben lesz hatással a következőkre, esetleg az NB II-re, az hamarosan kiderül.

FRISSÍTÉS:

Rengeteg hiányzó: nincs könnyű helyzetben a Loki

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC