nb1.hu

BL-csoportkörös a Fradi – ÖRÖMSZAVAK

Rebrov a szurkolókról is szót ejtett, Dibusz hihetetlen érzelmekről beszélt.

Mint ismert, a Ferencváros hazai pályán gólnélküli döntetlent játszott a norvég Moldéval, ezzel az eredménnyel bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára. Szerhij Rebrov, valamint három játékosa a lefújás után az M4 Sportnak nyilatkozott.

Szerhij Rebrov nem győzte ismételgetni, hogy mennyire büszke, valamint a szurkolókra is külön kitért: 

,,Nagyon büszke vagyok a játékosokra, teljes mértékben megérdemlik. A meccs előtt is elmondta, elképesztő ez az eredmény. Az utolsó tíz perc nagyon kemény volt, de bírták a játékosok. Nagyon keményen dolgoztak az egész meccsen, megérdemeltük a továbbjutást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy itt dolgozhatok. Láttam a szurkolókat odakinn és elképesztően jó volt őket látni. Iszonyú jó egy ilyen klubot irányítani, ilyen történelemmel. Már voltak a Bajnokok Ligájában, büszke vagyok a szurkolókra és a játékosokra. Nagyon várjuk, hogy méltóképpen képviseljük Magyarországot Európa elitsorozatában."

 

 

Lovrencsics Gergő szerint, a tudatos építkezés meghozta a gyümölcsét: 

„Nem is lehetett volna nehezebb sorsolásunk, de ez a csapat megmutatta, hogy amióta Szergej megérkezett hozzánk, a csapat teljesen átvette a filozófiáját, tudatosan építkeztünk, nem nyáron, a selejtezők előtt cseréltünk öt-hat játékost, hanem már télen felkészültünk rá, úgy próbáltuk építeni a csapatot, hogy nyárra már összeálljon. Tavaly ez az Európa-liga csoportkör volt az eredménye, most a Bajnokok Ligájáé. Ez a két év is mutatja, hogy most már nem szabad minket lenézni, nem lehet minket félvállról venni, bebizonyítottuk, hogy igenis helyünk van Európában, szeretnénk a jövőben is folyamatosan szerepelni akár az Európa-ligában, akár a Bajnokok Ligájában. Az utolsó két mérkőzés alapján szerintem megérdemeltük, aki idegenben tud három gólt rúgni, az hazai pályán nem fog elbukni, bár az utolsó tíz perc meleg volt, megmondom őszintén, féltem, hogy valahogy egy megpattanó bemegy, de ez is mutatja, hogy a jó csapatnak szerencséje is van. Nagyon nagy dolgot tettünk 25 év után.” 

Dibusz Dénes, aki egy nagyon fontos védést mutatott be a meccsen, így nyilatkozott:

„Fontos védést tudtam bemutatni, örülök, hogy a stoplim elérte a labdát. Nagyon nehéz meccs volt és hihetetlen érzelmek szabadultak fel a lefújás után. Nehéz ezt most felfogni.”

 

 

Sigér Dávid szerint ennél szebben nem is lehetett volna ennél szebben megírni a történteket, még nem gondolkozott, melyik topcsapat ellen játszana szívesen:

„Ha meg lehetne írni a történetemet, ennél szebben nem lehetne. Azt szokták mondani, minél többet kell küzdeni egy sikerért, annál édesebb az íze, és hát, ez most nagyon édes. Most megbeszéljük, milyen sorsolást szeretnénk.”

A BL csoportkörének a sorsolása csütörtökön 17 órától lesz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC