nb1.hu

Nemzetek Ligája után Budafok – Cseri Tamás meglátásai

Másodszor játszott a Puskás Arénában.

Bemutatkozott a válogatottban Cseri Tamás, aki a Mezőkövesd történetének első játékosaként szerepelhetett a nemzeti tizenegyben. Ennek az apropóján nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának:

,,Nagyon jó volt minden, úgy érzem, hogy a végére sikerült beilleszkednem és ami örömteli, hogy az oroszok ellen pályára is léphettem. A program elég sűrű volt, kevés időnk volt mindenre, elsősorban a taktikai elemek kaptak hangsúlyos szerepet. Emellett a törökországi utazásra elment lényegében két nap. Egy kicsit fárasztó volt, hiszen volt olyan nap, amikor két edzés szerepelt a programban, de nagyon jól éreztem magam.

Az eleje nehéz volt, hiszen egy új közegbe csöppentem, de a vége felé már éreztem, hogy elfogadnak a társak. Egyébként mindenki kedves volt, mondhatom ezt a stábra is, nagyon korrektek voltak és normálisan fogadtak a válogatottnál.

A törökök elleni győzelem nagyon szép eredmény volt, úgy gondolom, hogy nagyon jól játszott a csapat, még nézni is jó volt a társakat. Véleményem szerint az oroszok ellen is jól muzsikált a válogatott, annyi történt, hogy ott a helyzeteink kimaradtak. Ha ezeket a lehetőségeket berúgjuk, akkor megnyerhettük volna a mérkőzést, de ez most így alakult, ilyen a foci.

Őszintén szólva nem volt bennem különösebb izgalom, az első öt nap nehezebb volt a beilleszkedés és az edzések szempontjából. Amikor pályára léptem, próbáltam higgadt maradni, és igyekeztem élvezni azt a pillanatot, hogy lehetőséget kapok és játszhatok.

Ez volt a második mérkőzésem a Puskás Arénában és sajnos azt mondhatom, hogy egyelőre nem annyira jó helyszín nekem, mert a tavalyi kupadöntővel együtt kettőből két vereségem van a nemzeti stadionban. Egyébként minden jó volt, leszámítva azt, hogy a nézők hiányoztak a lelátóról, az szerintem nagy lendületet adott volna pluszban a csapatnak, de sajnos most ezzel a helyzettel kell megbirkóznunk.

Minden téren megtiszteltetés számomra, örülök annak, hogy első lehetek a klub történetében, aki bemutatkozott a válogatottban. Bízom benne, hogy még sok játékos be fog kerülni Mezőkövesdről a nemzeti csapatba."

Az interjú végén elmondta, hogy mit vár a Budafoki elleni meccstől:

,,Úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés is hajtós lesz, a 12 csapatos NB I.-ben nincsen könnyű találkozó. Teljesen mindegy, hogy egy újonc csapattal játszunk, hiszen láthattuk, a Budafok legyőzte a Kisvárdát otthon, ráadásul nagyon jó focit játszanak. Alaposan felkészülünk belőlük és mindent megteszünk azért, hogy megverjük őket."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC