nb1.hu

Sigér elmondta, miért büntették meg egykori csapatát

A Fradi-játékos testvére bizakodó.

A Ferencváros a Celticet is búcsúztatta a BL-től. A magyar gárda 2-1-es győzelmet aratott a Celtic Parkban, így Szerhij Rebrov tanítványait immáron csak két akadály választja el a csoportkörtől.

A szerdai meccsen Sigér Dávid góljával szerezte meg az FTC a vezetést. A középpályás a Blikknek arról is beszélt, hogy pályafutása elején milyen nehézségekkel kellett szembenéznie.

"Tégláson kezdtem el focizni, innen vitt el a Debrecen. Tizenhárom évesen jött egy nehezebb időszak, egy éven át egyetlen tétmeccset sem játszottam, inkább a nagy és erős játékosok voltak előtérben, én nem tartoztam közéjük. Visszatértem Téglásra, ahol fél évig korhatár alattiként szerepeltem a felnőttek között, amiért megbüntették a csapatomat" – nyilatkozta a 29 éves futballista.

Sigér testvére, Ákos is futballozik, jelenleg a DEAC-ot erősíti. A debreceniek labdarúgója úgy véli, még külföldön is kipróbálhatja magát a magyar válogatott játékos.

"A bátyám soha nem adta fel, mindig tudta, mit kell tennie, és – a szülői támogatásnak is köszönhetően. Dávid későn érő típus, de amióta együtt van a feleségével, Zsuzsival, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, komolyabban veszi a sportot és az életet. Szerintem még egy külföldi szerződés is benne van a karrierjében, nagyon elszánt" – hangsúlyozta Sigér Ákos.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC