nb1.hu

Celtic-Fradi: Bogdán segítsége

Jól ismeri az ellenfelet a kapus.

A Ferencváros a BL-selejtező második fordulójában a Celtic otthonában vendégeskedik. A skót csapatot nem igazán kell bemutatni Bogdán Ádámnak, aki korábban Skóciában is futballozott. A rutinos kapus a fradi.hu-nak adott interjúban elmondta, tudna segíteni Rebrovnak a Celtic feltérképezésében.

 

"Természetesen amivel tudok, segítek, de manapság már szinte minden elérhető az interneten, nincsenek titkok. A megbeszéléseken magam is tapasztaltam, hogy a szakmai stáb remekül feltérképezte a csapatot" – hangsúlyozta Bogdán.

 

A hálóőr úgy véli, a Fradinak van esélye a meglepetésre.

"Tudjuk, hogy egy kiváló, nemzetközi szinten is tapasztalt csapatról van szó, de szerintem van miből erőt merítenünk. Több videót megnéztünk a Celtic korábbi mérkőzéseiről, tudjuk, hogy a játékosai képesek nagy tempóban futballozni, ezúttal ráadásul hazai pályán játszhatnak majd, ám ne feledjük, korábbról a skót bajnoknak is lehetnek negatív tapasztalatai: tavaly a BL-selejtező 3. fordulójában a kolozsvári csapat ejtette ki. A másik: a Fradi az előző idényben komoly csapatok ellen mérette meg magát a nemzetközi porondon, ráadásul jó eredményeket is ért el, ez az egész csapatnak önbizalmat adhat. Bizonyos helyzeteket biztos, hogy az idén nagyobb rutinnal tud majd kezelni az együttes, mint tavaly" – fogalmazott a 32 esztendős futballista.

A Celtic-FTC meccs szerdán 20.45-kor kezdődik. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC