nb1.hu

Bemutatkozik a Budafok – nem félnek senkitől

Problémákkal küzd a Kisvárda.

Egyetlen meccs maradt hétfőre az NB I első fordulójából, a 74 év újra az első osztályban szereplő Budafok a Kisvárdát fogadja.

Mint ismert, az NB II idő előtti zárásánál feljutó helyen állt a Budafok, így az MTK mellett kivívta az indulás jogát az élvonalban. A tavalyi évben a Kisvárda sokáig küzdött a kiesés ellen, végül a csapat kiharcolta a bentmaradást.

A Budafok tulajdonosa és a Kisvárda vezetőedzője így nyilatkozott a meccs előtt:

Bélteky Róbert (Budafok): ,,Úgy vágunk neki a szezonnak, hogy tudjuk, csak rajtunk múlik a bennmaradás. Ez a cél. A felkészülési időszakban elvégzett munka és az edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján kijelenthető, nem kell félnünk senkitől. Jó játékoskeretünk van, jó stílusunk van és egységesek vagyunk. Tiszteljük minden ellenfelünket, de biztos vagyok benne, hogy nem leszünk olyan csapat, amelyen átgázol a mezőny."

Supka Attila (Kisvárda): ,,Nincs különösebb jelentősége annak, hogy újonc ellen kezdünk, mert valamennyi csapat ellen játszanunk kell a bajnokságban. Úgy gondolom, arra azért figyelnünk kell, hogy a Budafok feljutó csapatként az első mérkőzésén mindent megpróbál majd megtenni a minél jobb eredményért. Ha jól felkészülünk belőlük és koncentráltak leszünk, akkor nem lehet problémánk. Kellőképpen feltérképeztük a Budafokot, kiosztjuk a személyre szabott feladatokat, a meccsen már mindenki tudni fogja pontosan mit is kell tennie. A keretünk létszámban megvan, de sok problémával küzdünk, sérültjeink is vannak, illetve az új igazolásaink közül nem mindenki van olyan állapotban, ami arra predesztinálná őket, hogy a kezdőcsapatban van a helyük. Nagyjából azok a futballisták jönnek szóba a csapat összeállításakor, akik a felkészülési időszakban is játszottak."

NB I
1. FORDULÓ

19.00: Budafoki MTE–Kisvárda (Tv: M4 Sport)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC