nb1.hu

Budafok: nem zárja ki a magyar válogatottságot az új játékos

Már télen is szó volt a leigazolásáról.

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Marko Iharos a Budafokban folytatja a pályafutását. A 24 éves jobbhátvéd a klub hivatalos weboldalának elmondta, hogy már télen is szó volt arról, hogy az újonchoz igazol. Emellett arra is rávilágított, hogy reményei szerint a magyar válogatottban is bemutatkozhat majd. 

Budafok: megvan a második érkező – NB1.hu

 

"Télen is szóba került, hogy Budafokra szerződöm, ám akkor még megállapodás kötött a Slaven Belupóhoz. Rendszeresen követtem a BMTE mérkőzéseit és szurkoltam a csapatnak, hogy sikerüljön az élvonalba jutás. A nagyapám miatt mindig is közel állt hozzám a magyar futball.

 

Utánpótlás szinten ugyan a horvát válogatottban szerepeltem, de ki tudja, talán felnőtt szinten lesz lehetőségem magyar színekben játszani" – nyilatkozta Iharos, aki magyar felmenőkkel is rendelkezik.

 

A Budafok új szerzeménye a Dinamo Zagreb akamédiáján nevelkedett. Elmondta, a beilleszkedés zökkenőmentesen megy új állomáshelyén.

"Mindenki szeretettel fogadott és az első perctől segített a beilleszkedésben. Mindez persze nem ér meglepetésként, mert hallottam, milyen különleges, családias közeg a budafoki. Úgy érzem, éppen egy ilyen közösségre van szükségem ahhoz, hogy ki tudjam hozni magamból a maximumot. A klub komoly célkitűzései mellett a közösség az, ami befolyásolta a klubváltással kapcsolatos döntésemet. Örülök, hogy itt lehetek és szeretném, ha a szurkolóinkban olyan pozitív kép alakulna ki rólam, mint amilyen bennem kialakult a BMTE-ről" – mutatott rá Marko Iharos.

Marko Iharos a BMTE játékosa

 

Iharos mellett korábban Lőrinczy Attila megszerzését is bejelentette a Budafok.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC