nb1.hu

Kaposvár-Kisvárda: mintha különböző meccseket láttak volna az edzők –  REAKCIÓ

A stabil védelem döntő ajándékai.

Hiába egyenlített a Kaposvár, az első kapott gólja döntötte el gyakorlatilag a Kisvárda elleni tegnapi bajnokit. Ilyen gólt nagyon ritkán látni, nemcsak a magyar pályákon. A várdaiak sikeréhez az is kellett, hogy a második találatukat kiemelten jókor, az első félidő utolsó pillanataiban szerezték meg.

A Kisvárda jelenleg három ponttal előzi meg a kieső helyen szerénykedő Lokit, Bódog Tamás csapata a következő körben a bronzéremért küzdő Kisvárdát fogadja, az utolsó körben a DVTK vendége lesz.

A két szakvezető így értékelte a tegnapi mérkőzést:

Disztl László (Kaposvár): „Sajnos nem sikerült megismételni az elmúlt vasárnapi mérkőzésünket, pedig nagyon szerettünk volna örömet szerezni a szurkolóinknak az utolsó hazai meccsen. Az első félidőben stabil volt a védelmünk, mégis ajándékoztunk két gólt az ellenfélnek. A helyzetünkben pedig igen nehéz egy felállt védelem ellen játszani. Kiegyenlített mérkőzés volt, ahol egyik csapat sem játszott igazán jól. A Kisvárdának a három pont volt a lényeg, beálltak védekezni. Kettő-egynél lehetett volna még gólt szerezni, így feljebb toltuk a védekezést, de nem sikerült pontot, pontokat szerezni, ezt nagyon sajnáljuk.”

Bódog Tamás (Kisvárda): „A játék képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, annak ellenére, hogy egy harcos, jól felkészített Kaposvárra találkoztunk. Mi is rendesen felkészültünk erre a mérkőzésre és az a morális erő, ami jellemez minket az ezúttal is megvolt. Emellett jól is játszottunk, helyzeteink voltak, uraltuk a mérkőzést.”

ELŐZMÉNYEK:

Kaposvár-Kisvárda 1-2

Nem sikerült a szép búcsú a Kaposvárnak. Waltner Róbert együttese egy ideig az utolsó NB I-es meccsét vívta hazai pályán, de a Rákóczi stadionjából a Kisvárda elvitte a három pontot. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei együttes diadalához kellett egy ritkán látható potyagól is. A kiesés elől menekülő kisvárdaiaknak nagyon fontos lehet ez a győzelem a végelszámolásnál. 

Hihetetlen gól a Kaposvár-Kisvárdán – videó – NB1.hu

 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: SZTAVROSZ CUKALASZ

A Kisvárda görög légiósa egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből. A 32 éves labdarúgó ebben a szezonban harmadik gólját szerezte az NB I-ben. Nem túlzunk, ha kijelentjük, hogy most volt a legkönnyebb dolga…

A MECCS KULCSMOMENTUMA: AZ ELSŐ GÓL

Ritkán látható szerencsés (kaposvári szempontból peches) találattal szerezte meg a vezetést a Kisvárda. Egy ilyen esemény lelkileg eléggé megviselhet egy csapatot. Bár a Rákóczi tudott egyenlíteni, de a fordítás nem jött össze a hazaiaknak.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

21. perc: Egy előreívelt labda alaposan megtréfálta Pogacsicsot, aki fejjel akart tisztázni, de ez nem jött össze neki. A hibát pedig Cukalasz góllal büntette (0-1).

Security Check Required

 

35. perc: Palic beadását követően Bévárdi elé került a labda. A kaposvári játékos lövését még védte Dombó, de a kipattanót fejjel jutatta a kapuba Bévárdi (1-1).

Security Check Required

 

45. perc: Cukalasz szerzett labdát, majd remek labdát tálalt Kovácsréti elé. A kisvárdai futballista jobb lábbal a jobb alsót vette be (1-2).

Security Check Required

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

Az élvonaltól biztosan búcsúzó Kaposvár szerdán a kupagyőztes Honvéd albérletében, a Hidegkuti Nándor Stadionban lép pályára. A Kisvárda a bronzéremre pályázó Puskás Akadémiát fogadja szintén szerdán. 

JEGYZŐKÖNYV: 

Kaposvári Rákóczi FC-Kisvárda Master Good 1-2 (1-2)
Kaposvár, 995 néző, v:
Farkas Á.
gólszerzők: Bévárdi (35.), illetve Cukalasz (21.), Kovácsréti (45.)
sárga lap: Ádám (20.), illetve Simovic (42.), Hei (61.)
Kaposvár: Pogacsics – Nagy J. (Nagy T., 72.), Ur, Szabó J., Hadaró – Szakály A., Trebotic (Vachtler, 57.) – Nagy R., Palic (Balázs, 52.), Bévárdi (Csiki, 72.) – Ádám
Kisvárda: Dombó – Hei, Ene, Rubus, Protic – Lucas, Karaszjuk (Simovic, 24.) – Melnik (Sassá, 30.), Cukalasz, Kovácsréti – Obradovic (Tischler, 86.)
 

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC