nb1.hu

Neves sportújság foglalkozott a Vidi kölcsönjátékosával

Hosszasan értekeztek róla.

Komoly újság foglalkozott a Videoton kölcsönjátékosával, Bolla Bendegúzzal, a lengyel przegladsportowy.pl jelentett meg a játékosról egy hosszabb cikket.

Bollát a magyar foci felfelé ívelő csillagának nevezik, aki egy gyors és bátor szélső védőnek neveznek, aki a védekezésben és a támadásban is egyaránt megállja a helyét. Dicsérik a technikáját és hogy mennyire ügyesen mozog a labdával. Labdavesztés esetén azonnal nyomást helyez az ellenfél játékosára, azonban ahhoz, hogy európai szinten is topjátékos legyen, dolgoznia kell még a védekezésén a lengyel újság szerint.

Mentálisan is erősnek tartják a játékost a lengyel lapnál, aki nem foglalkozik az érzelmeivel, csak azzal, hogy mi történik éppen a pályán. A cikk hosszasan taglalja a játékos érdemeit, aki különböző játékrendszerekben egyaránt megtalálja a helyét. A fiatal játékosnak szép jövőt jósolnak abban az esetben, hogy ha a gyengeségeiből előnyt tud kovácsolni.

Bolla Bendegúz 1999-ben Székesfehérváron, az elsú prfogi szeződését a Videotonnál írta alá és itt is mutakozott be az NB I-ben. Ezután Siófokra majd a ZTE.hez került kölcsönben, jelenleg is Márton Gáborékat erősíti, kölcsönjátékosként. Az MLSZ Adatbank szerint ebben a szezonban 23 NB I-es és 4 Magyar Kupa meccsen lépett pályára. A két sorozatban összesen 23 alkalomml volt kezdő, 4-szer állt be a kispadról.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC