nb1.hu

MK: A Fradi hangosabban, a Loki csendesebben készül a visszavágóra

Budapest – Verpecz István: Az idegenbeli találkozó vélhetően másabb lesz.

Miközben a Ferencváros vezetői és a zöld-fehér csapat szurkolói csoportjai a tárgyalásokkal és azok végkimenetelével foglalkoznak, addig a csapat gőzerővel készül a Magyar Kupa elődöntőjének a visszavágójára, amelyen az első meccsen elért gólnélküli döntetlen után fogadja a Debrecen együttesét.

 

Mint ismert, a Fradi tegnap adott ki közleményt a tárgyalások eredményére, amelyre természetesen válaszolt is a szurkolói csoportokat tömörítő SZSZJN is, de a mai nap folyamán bővebb tájékoztatás is várható a fanatikusoktól, akiknek a vezetője, Hamberger Ádám már elmondta a véleményét. Az FTC pedig újabb közleményt adott ki, amelyben leszögezte, fenntartja az ajánlatát az ultráknak.

Debrecenben ennél csendesebben készülnek a visszavágóra, Verpecz István pedig elmondta, kiélezett összecsapásra számít, aki hosszú idő után állhatott újra a DVSC-TEVA kapujában, már ami a bajnoki mérkőzéseket illeti, ugyanis a 2015/2016-os szezonban eddig szinte végig Bozidar Radoseviccsel kezdődött a hétszeres bajnokcsapat összeállítása.

 

„Igyekeztem a tréningeken és az edzőmeccseken is a legjobb tudásom szerint teljesíteni, arra készültem, ha lehetőséget kapok, élni tudjak vele – nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak a 29 éves kapus. – Éppen ezért nyugodt maradtam és nem „görcsöltem rá” a feladatra. Azt azért szeretném megjegyezni, hogy a játékostársaim nagyon megkönnyítik a dolgomat, mindenki fegyelmezetten védekezik, ezért nekem is sokkal könnyebb jól védeni. Azon leszek, hogy ez így maradjon az idény hátralévő meccsein is. Nyilván tisztában vagyunk az ellenfél erényeivel, tudjuk, mire kell fokozottan figyelnünk, de ezeket most nem szeretném részletezni. Az idegenbeli találkozó vélhetően másabb lesz, mint a Nagyerdei Stadionban lejátszott, de szeretnénk sikeresek lenni a fővárosban is. A meccs tétjétől függetlenül mindig kiélezett összecsapásokat vív egymással a két csapat, s most egyik gárda sem titkolja, hogy a sorozat fináléjába szeretne jutni. A másfél héttel ezelőtti bajnokin mi bizonyultunk jobbnak 2–1-re, emiatt biztosan van bennük revánsvágy, de ez legyen az ő dolguk. Nekünk az lesz a feladatunk, hogy az előző mérkőzéshez hasonlóan koncentráltan, megfelelő alázattal futballozzunk, és akkor elérhetjük a célunkat, azaz bejuthatunk a Magyar Kupa döntőjébe.”

 

A mérkőzést élőben, online közvetítjük 18 órától az nb1.hu-n!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC