nb1.hu

MOL Fehérvár: elbúcsúzott a játékos

Új kihívás jön.

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Anel Hadzic távozik a MOL Fehérvár csapatától. A középpályás 2016 augusztusában fogadta el a fehérváriak ajánlatát. Oldalunkon arról is olvashattak, hogy Hadzic valószínűleg az FK Sarajevo együttesében folytatja a pályafutását.

Vidi: távozik a légiós – NB1.hu

 

A 30 esztendős bosnyák játékos az Instagramon búcsúzott el a fehérváriaktól. A posztjában arról ír Hadzic, hogy négy év után elérkezett az ideje egy új kihívásnak. Úgy gondolja, az előző években voltak csúcspontok és hullámvölgyek is a fehérvári karrierjében. Az első három esztendőt felejthetetlennek tartja, kitért a bajnoki címre, a kupagyőzelemre és az El-csoportkörre is. Hadzic szerint beírhatta magát a fehérvári labdarúgás történelemkönyvébe, amiért sokat dolgozott. A bejegyzést így zárta: "Köszönöm és sok szerencsét!". 

Time to say Goodbye Nakon 4 godine dosao je trenutak za nove izazove. Bilo je uspona i padova za ovih 4 godina ali to je dio naseg posla. Prve 3 godine ne zelim nikad da zaboravim to su bile nezaboravni trenutci, od osvajanje titule, do play off LIGU PRVAKA i poslje toga ulazak u EUROPA LIGU a i prosle godine osvajanje KUPA gdje sam usao u HISTORIJU KLUBA i za to zelim da kazem nema na cemu to mi je bio posao Hvala i sretno #idemounovepobjede

884 Likes, 69 Comments – Anel Hadzic Official (@anel_h1989) on Instagram: "Time to say Goodbye Nakon 4 godine dosao je trenutak za nove izazove. Bilo je uspona i padova za…"

Hadzic ebben a szezonban 10 NB I-es mérkőzésen lépett pályára. Egyébként a bosnyák válogatott labdarúgó az élvonalban 85 meccsen 11 gólt szerzett.

Vidi: megvan a távozó légiós új csapata – NB1.hu

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC