nb1.hu

Így játszottak légiósaink a szombati meccseiken – FRISSÜL, VIDEÓ!

Világ – Mervó megszerezte első gólját a Slaskban, Kalmár, Kleinheisler és Németh is játszott.

Lengyelország, 30. forduló

 

A lengyel élvonalbeli bajnokság (Ekstraklasa) 30. fordulója hemzsegett a magyar játékosoktól és ami még ennél is jobb hír, harmadik meccsén megszerezte első gólját a Slask Wroclawban Mervó Bence, a 21 esztendős támadó találata is kellett a Cracovia elleni 2-1-es sikerhez.

 

Mervó – aki végigjátszotta a mérkőzést – egy kapusról kipattanó labdát rúgott a léc alá, majd a hosszabbításban a siker is meglett a közel egy órán át hátrányban lévő wroclawi csapatnak.

 

 

 

Ami a többi magyar légióst illeti, Kádár Tamás végig a pályán volt a Górnik Leczna otthonában győztes Lech Poznanban, míg Lovrencsics Gergő nem volt a keretben. Guzmics Richárd szintén végigjátszotta a meccset a Wislában, amely 1-1-es döntetlen játszott a a Zaglebie Lubin ellen. A magyaros rangadón, a Pogon Szczecin és a Legia összecsapásán Nikolics Nemanja az egész meccsen pályán volt a vendég együttesben, míg Gyurcsó Ádámot a 85. percben cserélte le a hazai klub edzője.

 

Górnik Leczna–Lech Poznan 0–1

Pogon Szczecin–Legia 0–0

Slask Wroclaw–Cracovia 2–1

Wisla Kraków–Zaglebie Lubin 1–1

 

Katar (Premier League), 25. forduló

 

Hazai pályán 3-1-re kapott ki Németh Krisztián csapata, az al-Garafa a Katar SC együttesétől a katari bajnokság szombati játéknapján. Az al-Garafa veresége ellenére maradt a tizennégy csapatos bajnokság hatodik helyén. A válogatott csatár végigjátszotta a találkozót. 

 

al-Garafa-Katar SC 1-3

 

 

Németország (Bundesliga), 29. forduló:

 

A Werder Bremen 2-1-re kikapott a vendég Augsburgtól. A brémaiak magyar válogatott játékosa, Kleinheisler László a 81. percben lépett pályára a hazaiak gólját szerző Florian Grillitsch helyett. A Huszti Szabolcs nélkül felálló Eintracht Frankfurt hazai pályán veszített 2-0-ra a Hoffenheimmel szemben.

 

Werder Bremen–Augsburg 1–2

 

Eintracht Frankfurt–Hoffenheim 0–2

 

 

Németország, másodosztály (Bundesliga 2.), 29. forduló

 

A Kalmár Zsolttal a kezdőben felálló FSV Frankfurt méretes zakót kapott a Bochum otthonában. A vendégek játékban felvették a versenyt a hazaiakkal, de a kapu előtt már kevésbé voltak hatékonyak. A magyar válogatott középpályás 80 perc játék után jutott a csere sorsára. A Bochum győzelmével jelenleg a 4., míg a Kalmár Zsolték továbbra is 14. helyen tanyáznak a tabellán.

 

Bochum–FSV Frankfurt 4–1

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC