nb1.hu

Félbeszakadt a Győr-DVSC: megszólalt a Loki legendája

Emlékezetes meccset vívott a két csapat szombaton.

Az nb1.hu-n is olvashattak arról szombaton, hogy félbeszakadt az ETO FC Győr-Debrecen mérkőzés az U16-os bajnokságban. A meccsen több futballista is rosszul érezte magát, akadt olyan pillanata az összecsapásnak, amikor a hajdúságiaknál csupán hét játékos szerepelt a pályán. A labdarúgók hasmenésre panaszkodtak, így a szünetben befejeződött a bajnoki, ekkor egyébként a Rába-partiak 3-0-ra vezettek.

A félidőben szakadt félbe a Győr-DVSC meccs – NB1.hu

 

A hajdúsági alakulat mestere, Kerekes Zsombor a haon.hu-nak nyilatkozott a tanítványai állapotáról. Szerinte ételmérgezés miatt történhetett meg ez a nem várt esemény. Hozzátette, a fiúk már jól érzik magukat.

"Messengeren van egy csoportunk ahol folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a srácokkal, és szerencsére mindenki rendben van már. Ételmérgezés lehetett, mert a vírus nem megy át ilyen gyorsan az emberen. Én vasárnap még egy kicsit rosszul éreztem magam, de most már jobban vagyok. A játékosok is pihenhettek egy picit, most pedig egyéni edzéstervekkel oldjuk meg a járvány miatti átmenti időszakot: futni, erősíteni magukban is tudnak a fiatalok" – fogalmazott Kerekes Zsombor, aki a Loki játékosaként háromszor nyerte meg az NB I-et. Kerekes ugyanennyi alkalommal hódította el a Magyar Kupát a piros-fehér alakulattal. Kerekes a magyar válogatott szerelését kilenc alkalommal húzhatta magára, a meccseken két gólt szerzett. 

Az U16-os pontvadászatban a DVSC a harmadik helyen áll, a Győr pedig a hatodik. A tabellát a Budapest Honvéd-MFA vezeti. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC