nb1.hu

BL: A legbrutálisabb pokol vár majd a Barcelonára Madridban – VIDEÓ

Európa – A Benfica hívei is készülhetnek a (Bayern elleni) csodára!

Barcelona-Atlético Madrid 2-1

 

Az a Fernando Torres lett az egyik főszereplő, aki "kábé mindig beköszön" a Barcelonának. Most is így tett, remek támadás végén talált a kapuba (a rá jellemző módon indult be és helyezett nagyon okosan), de az öröme nem tarthatott sokáig, mert a találata után nem sokkal megkapta a két sárgáját (mindkét szabálytalanság nagy baromság volt), így hiába volt előnyben az Atlético, emberhátrányba került.

 

Ez pedig általában végzetes bármelyik ellenfél számára (az Atléticóból a legutóbbi öt, Barcelona elleni meccsen, öt játékost állították ki), főleg akkor, ha már alapból mezőnyfölényben vannak a katalánok. Egál létszámnál voltak a fővárosiaknak is helyzeteik, lövéseik, de a megfogyatkozás után már csak a rombolásra futotta az erejükből.

 

Azt viszont tiszta szívből és teljes erőből nyomatták, azután is, hogy Suárezről bepattant az egyenlítő találat Oblak kapujába, majd az uruguayi megmutatta, hogy tudatos gólt is képes szerezni, mert nem sokkal később fejjel is betalált a szlovénnek.

 

A végéig már nem láthattunk újabb gólt. A Barca óriásit nyomott, az Atlético emberfelettit küzdött, mindkét gárda azt és úgy játszotta, amit a hagyományai megkövetelnek.

 

A párharc végkimenetele megjósolhatatlan, de egy dolog az ezer százaléknál is biztosabb: a visszavágón a pokolnál is brutálisabb hangulat várja majd a katalánokat a Vicente Calderónban. Az a meccs, előre borítékolható éppen az előbb említett ok miatt, a labdarúgás ünnepe lesz.

 

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés

Barcelona-Atlético Madrid 2-1

Barcelona: Ter Stegen – Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Rakitic (Rafinha, 64.), Busquets (Sergi Roberto, 80.), Iniesta (A. Turan, 83.) – Messi, Suárez, Neymar. Vezetőedző: Luis Enrique

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Godín, Lucas, Filipe Luis – Gabi, Saúl (Correa, 90.), Koke, Carrasco (Fernández, 53.) – F. Torres, Griezmann (Thomas, 76.). Vezetőedző: Diego Simeone

G.: Suárez (63., 74.), ill. Torres (25.)

Piros lap: Torres (35.)

 


Barcelona vs Atletico Madrid 2-1 ● Goals… by Allinoneclips

 

 

Bayern München-Benfica 1-0

 

Úgy kezdte a Bayern München a meccset, ahogyan egy olyan csapatnak kell, amelyiknek nemes céljai vannak az adott kupasorozatban. És úgy, ahogyan az a Bayern Münchenhez illik is. Arturo Vidal révén ugyanis már rögtön a második percben megszerezték a vezetést a bajorok, de az eleve elvárt fieszta elmaradt. Legalábbis a lőtt hazai gólok számát tekintve.

És arról nem is beszélve, hogy bizony előfordult, hogy Neuer sem unatkozhatott, mert volt, amikor bizony védenie kellett, de olyan élményben is része volt újra, hogy a tizenhatoson kívülre kifutva kellett tisztáznia. Ezt mondjuk, lehet, akkor is megteszi, ha nem is szükséges.

 

Egy kupapárharc során minden kihagyott ziccerért duplán kár, de amikor az utolsó percben Lewandowski passza nem volt tökéletes a tökéletes ziccerben érkező Lahmnak, akkor többen is majdnem szívinfarktust kaptak a stadionban.

 

A Bayern szűkös előnyt szerzett a visszavágóra, a portugál csapat hívei joggal álmodozhatnak, arról nem beszélve, hogy atmoszférateremtésből is egészen kiválóak ám…

 

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés

Bayern München-Benfica 1-0

Bayern: Neuer – Lahm, Kimmich (Javi Martínez, 60.), Alaba, Bernat – Vidal, Thiago – D. Costa (Coman, 70.), Th. Müller (Götze, 85.), Ribéry – Lewandowski.Vezetőedző: Pep Guardiola
Benfica: Ederson – André Almeida, Lindelöf, Jardel, Eliseu – Fejsa, Renato Sanches, Pizzi (Szamarisz, 91.), Gaitán – Jonas (Salvio, 82.), Mitroglu (R. Jiménez, 70.). Vezetőedző: Rui Vitória
G: Vidal (2.)

 


Arturo Vidal Goal Bayern 1 – 0 Benfica… by funnyno1

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC