nb1.hu

Rajzfilmbe illő gólt szerzett Dzsudzsák Balázs

A zárt kapu sem hátráltatta a magyar válogatott játékost.

Remek formában van Dzsudzsák Balázs, aki a zárt kapus meccs sem tudott hátráltatni. Az Egyesült Arab Emirátusok futballszövetsége azonnali hatállyal betiltotta az Arab Öböl Liga mérkőzéseinek látogatását, az országban is terjeszkedő koronavírus miatt.

Az Elnök Kupa keddi elődöntőjében a kezdőben kapott helyett a 108-szoros magyar válogatott futballista, akinek nem volt szüksége sok időre, hogy ismét megvillanjon. A 2. percben lefülelte az ellenfele rossz passzát, majd a Tsubasa kapitány rajzfilmbe illő gólt vágott csapattársával kiegészülve. A találat után ünneplésbe kezdett Dzsudzsák, ám a partjelző lest intett a zászlajával. A játékvezető a VAR-t hívta segítségül és hosszas tanakodás után, szabályosnak ítélte a gólt.

 

 

Az összecsapást a magyar válogatott játékost is foglalkoztató al-Ain nyerte meg 3-2-re, ezzel bejutott a döntőbe, ahol majd a Bani Yas-Al Dharafa győztese vár a csapatra. Dzsudzsák ebben a szezonban az ötödik találatát szerezte, míg az Elnök Kupában ez volt idén az első találata.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC