nb1.hu

Nagy esélyt puskázott el nyert helyzetből a DAC – videó

Németh bemutatkozása csúszik - nem megy úgy 2020-ban, ahogy szeretnék.

A szlovák Fortuna liga 21. fordulójában a DAC 2-2-es döntetlent játszott a Zilina otthonában, így harmadik döntetlenjét könyvelheti el tavasszal.

A zsolnai találkozón ezúttal már a gólok sem maradtak el Hélder csapatától – a portugál edző Vida Máténak és Kalmár Zsoltnak kezdőként szavazott bizalmat, Schäfer András eltiltását tölti, míg a frissen igazolt Németh Krisztián a kispadról figyelhette, hogy az első félidőben Ramírez duplájával már 2-0-ra megy a Dunaszerdahely.

A szervezett, érett játékkal tarkított első félidő után a második játékrészben a hazaiak feltámadtak, Balaj szintén két találatot szerezve egyenlített. Ahogy a DAC Facebook-oldala megjegyzi, továbbra is tény: a Zsolnával játszott mérkőzéseik a legjobbak és legszórakoztatóbbak a ligában a DAC-nak. 

Ezzel együtt eldőlt, hogy már biztosan a harmadik helyen zárja az alapszakaszt a dunaszerdahelyi gárda. Holman Dávid Slovanja pedig az élen, miután ma is nyertek a Nitra otthonában.

MŠK ZSOLNA – FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY 2:2 (0:2)
Fortuna Liga, 21. forduló, MŠK Stadion, Zsolna, 2020.03.01., 15:30
Játékvezetők: Kráľovič – Somoláni, Hrčka
Nézőszám: 2797
Góllövők: 50., 58. Balaj, ill. 16., 32. Ramirez
Sárga lap: 23. Davis
DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak, Simić, Davis – Vida (56. Phillips), (82. Bednár), Balić (90. Lalatović), Kalmár (K) – Fábry, Ramirez, Divković
Zsolna: Holec – Kaša, Králik, Minárik – Fazlagikj (46. Vallo) – Anang, Káčer (K), Ďuriš (90. Bichakhchyan), Demiri – Kurminowski, Balaj (80. Iľko)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC