nb1.hu

Újpest-Fradi: módosul a Derbi helyszíne

Fontos bejelentést tett az MLSZ.

A hétvégén az Újpest a Ferencvárost látja vendégül. A találkozót nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg, mivel az MLSZ szerint az aréna gyepszőnyege nincs megfelelő állapotban. Íme a szövetség közleménye:

"Az Újpest FC múlt hétvégi hazai mérkőzésén nyilvánvalóvá vált, hogy a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege jelenleg nem megfelelő a játékra, ezért a továbbiakban az MLSZ nem engedélyezi mérkőzések rendezését a Megyeri úton, amíg a hiányosságokat fel nem számolják.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Dzsudzsák csapatot válthat, rutinos játékost igazolt a DEAC – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Az OTP Bank Liga őszi szezonjában az Újpest FC a pálya korszerűsítése, a illetve fűtésrendszer kialakítása miatt az Illovszky Rudolf Stadiont használta hazai pályaként. A klub vezetése a téli szünetben jelezte, hogy az új gyepszőnyeg készen áll, így az MLSZ a helyszíni szemlét követően a Megyeri úti stadionba írta ki a csapat soron következő hazai összecsapásait.

A múlt szombati Újpest FC–MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzés (0–1) alkalmával tapasztaltak kétségessé tették, hogy a pálya minősége megfelelő-e, ezért az MLSZ külső szakértő bevonásával rendkívüli helyszíni szemlét rendelt el a Szusza Ferenc Stadionban. A szemle során kiderült egy szabad szemmel nem látható hiányosság: a gyepesítést lezáró utolsó műveletet, a műszálak kötözését a kivitelező cég még nem végezte el. Erre tekintettel a szakértő és az MLSZ szakemberei azt állapították meg, hogy a pálya ilyen állapotban sérülésveszélyessége miatt nem alkalmas a játékra.

Az MLSZ döntése szerint az Újpestnek új helyszínt kell megjelölni a hétvégi, Ferencváros elleni hazai mérkőzésre."

FRISSÍTÉS:

15.13: Az újpestiek közleménye

Máshol lesz a Derbi: az Újpest bejelentése – NB1.hu

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy az Újpest-Ferencváros mérkőzést az MLSZ döntésének az értelmében nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg. A szövetség szerint a lila-fehérek stadionjának a gyepszőnyege nem alkalmas a játékra. A lila-fehérek a következő közleményt adták ki: "A mai napon az Magyar Labdarúgó Szövetség döntést hozott a pályával kapcsolatban.

Csütörtök 13.48: Elmarad a Derbi

Derbi: döntött az MLSZ – NB1.hu

Eldőlt, hogy nem rendezik meg szombaton az Újpest-Ferencváros mérkőzést. Honlapunk már szerdán írt arról, hogy a szövetség nem engedélyezte, hogy a Derbit a Szusza Ferenc Stadionban rendezzék meg. A hétvégén az Újpest a Ferencvárost látja vendégül. A találkozót nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg, mivel az MLSZ szerint az aréna gyepszőnyege nincs megfelelő állapotban.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC