nb1.hu

ZTE-DVTK: elismerte a miskolci védő, hogy 11-es volt

Sportszerűségből jelesre vizsgázott.

Nagyon fontos meccset nyert meg szombaton a DVTK a ZTE otthonában, tehát az az állítás is igaz, hogy nagyon fontos meccset veszített el a Zalaegerszeg a miskolciak ellen.

A mérkőzés előtt 2 pont volt a két gárda között a tabellán, ez most 5-re hízott. Annak ellenére, hogy a találkozó első gólját a zalaiak szerezték. Méghozzá 11-esből, Bobál Gergely révén.

Minden esetben érdekes egy 11-es szituáció kialakulása, és ez a kijelentés most különösen igaz.

Történt, hogy Eduvie Ikoba labdát szerzett a miskolciak térfelén, elindult vele a tizenhatos irányába, majd annak területére érve elesett. Az M4 Sport riportere és a találkozóról készült szöveges, online tudósítások is azt sugalták, hogy a ZTE támadója a saját lábában eset el. Mutatjuk:

ZTE tizenegyese

A DVTK-védelem és Ikoba összehozták a ZTE-nek egy tizenegyest, melyből Bobál Gergely a vezetést ismegszerezte.

A mérkőzés után viszont Tamás Márk nyilatkozott a Nemzeti Sportnak és sportszerűen elismerte, hogy valóban szabálytalan volt, pontosan úgy, ahogyan azt Karakó Ferenc játékvezető (és a segítői) egyből gondolta.

A következő körben a Diósgyőr az utolsó, a Puskás Akadémia ellen pontot szerző Kaposvárt fogadja, míg a 11., azaz kieső helyen álló ZTE a vele azonos pontszámú Paks vendége lesz.

Sorsdöntő mérkőzés lesz mindkettő.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC