nb1.hu

Honvéd: közeledik az argentin-izraeli

Az egyik már leigazolt tuti bevállik.

Eddig „csak” két játékost igazolt a télen a Budapest Honvéd, és elképzelhető, hogy a csak szócska idézőjelbe tétele valóban indokolt (lesz).

Az egyik szerzemény, a Honvéd legutóbbi bajnokcsapatának kapitánya Hidi Patrik, aki remek futballista, ő biztosan most is hatalmas segítségére lesz a kispestieknek. A másikuk az itthon (még egyelőre) ismeretlen, Costa Rica-i válogatott Mayron Antonio George Clayton, akit a dán Midtjylland adott kölcsön. Nyilván mindenki azt szeretné a Honvéd-családnál, hogy ő is remekül teljesítsen.

Élő közvetítés az átigazolásokról – megvan a DEAC új stábja – NB1.hu

Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu , nb2.hu , nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A kérdés az, hogy akar-e, tud-e még másik játékost vagy játékosokat szerződtetni a klub.

Az nb1.hu információi szerint már csak 1 futballista érkezését tervezik a Honvédnál, aki valóban Nico Olsak, akit az alábbi cikkünkben mutattunk be két nappal ezelőtt:

Olsakra azért is van szüksége a Honvédnak a vélt játéktudása mellett, mert a gárda két motorja, Nagy Gergő és Gazdag Dániel is sérüléssel bajlódik, alig tudták kivenni a részüket a felkészülési időszakból. Arról nem beszélve, hogy Hidi és a Costa Ricai-i is később csatlakozott a csapathoz. És bár Hidi eleve őserő és ismeri a Honvédot, könnyen elképzelhető, hogy neki (és persze a támadónak is), időre van még szüksége ahhoz, hogy 90 percen keresztül használja váljon a csapatnak. És nem csak egy alkalommal…

Hosszabított a Honvéd tehetsége – NB1.hu

Forrás: honvedfc.hu Íme a kispesti klub hivatalos bejelentése: "2023 nyaráig hosszabbítottunk az utánpótlás-válogatott középpályással Örömmel és büszkén jelentjük be, hogy a Budapest Honvéd FC idén januárban újabb Bencével hosszabbított szerződést, és Batik Bence után Banó-Szabó Bence is aláírta a 2023. június 30-ig érvényes megállapodását.

Olsakkal, híreink szerint, egyre közelebb vannak ahhoz a kispesti elöljárók, hogy megegyezzenek vele a közös munkavégzésről. Hogy így lesz, napokon belül kiderül.

Olsakkal kapcsolatban nem árt megjegyezni, hogy a menedzsere intézte Kispestre a nyáron azt a Lefkovits Robit, aki a sérülésééig remekül helyettesítette az FTC-hez távozott Gróf Dávidot.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC