nb1.hu

Betalált a Fradi új igazolása

Bundesliga-csapattal találkozott a Fradi. 

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a Ferencváros Spanyolországban. Ellenfele a Bundesliga újonca, az Union Berlin volt, amely eddig mindegyik felkészülési meccsét megnyerte. A magyar bajnok szinte ugyanabban az összeállításban kezdte második edzőmérkőzését, mint ahogy a Genk ellenit befejezte.

De változtatások ide vagy oda, megint korai góllal sikerült vezetést szereznie a Fradinak: Isael csent el egy labdát és lőtte a kapuba, már az 5. percben. Sokáig nem örülhettek a (magyar) fővárosiak, hiszen a Bundesliga újonca egy szöglet után postafordultával válaszolt, majd alig 10 percre rá már a német együttes vezetett.

A félidő előtt pedig az Union házi gólkirálya, a svéd válogatott, Andersson is betalált, de a Ferencváros új igazolása, az argentin Lodico még a szünet előtt szépíteni tudott egy közeli találattal, így 3-2-re vonultak szünetre a felek.

Ahol Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője végrehajtotta szokásos sorcseréjét, azonban a második félidő csak egy Boli-helyzetet és mezőnyjátékot hozott, gólt már nem, így második felkészülési meccsükön is vereséget szenvedtek a zöld-fehérek.

Benidormi edzőtábor, 2. mérkőzés

FTC-Union Berlin 2-3 (2-3)

FTC I. félidő: Gróf – Botka, Blazic, Frimpong, Civic – Haratin, Lodico – Varga R., Bőle, Szánthó – Isael

FTC II. félidő: Dibusz – Lovrencsics, Leandro, Otigba, Heister – Sigér, Csonka – Skvarka, Tokmac, Zubkov – Boli

G.: Isael (5.), Lodico (42.), ill. Friedrich (6.), Ujah (15.), Andersson (36.)

A teljes mérkőzés: 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC