nb1.hu

DVTK: Barczi Dávid nem tud, és nem is akar kibújni a bőréből

Miskolc - A támadót sarkazásai miatt korholja Egervári Sándor

Barczi Dávid, a DVTK futballistája terjedelmes interjút adott a klub honlapjának, amelyben elárulta, hiába korholja őt a csapat vezetőedzője, Egervári Sándor a bőréből nem tud kibújni. A beszélgetés során a borsodiak támadójának a jövője is szóba került.

 

 „Abban nőttem fel, hogy kiszolgálom a körülöttem lévő embereket, ezért a gólpasszok száma is fontos számomra. Akkor is tökéletesen elégedett vagyok, ha a társak lövik a gólokat az én labdáimból. Amikor Sanyi bácsi korhol, hogy ne sarkaljak annyit, viccesen annyit szoktam válaszolni, hogy el kell adni a játékot. Nem készülök tudatosan az ilyen megoldásokra, valahonnan belülről jön, szeretem meglepni az ellenfelet. A szurkolókért van a foci, ha látnak egy-két szép megoldást, akkor biztosan szívesebben emlékeznek egy kínkeserves győzelemre vagy egy csalódást keltő döntetlenre is. Aláírom, hogy néha felelőtlen vagyok, azonban igyekszem egyre letisztultabban játszani, de nem tudok kibújni a bőrömből, igaz, nem is akarok, hiszen miért ne használnám ki azokat a képességeket, amik az erényeim.”

 

„Benczés Miklóssal nagy vonalakban már érintettük ezt a témát. A sportigazgató elmondta, hogy olyan játékosokkal nem számol, akik nem szeretnének Diósgyőrben játszani. Efelől érdeklődött tőlem is az első beszélgetésen. Jól érzem magam Diósgyőrben, biztosan lesz folytatása a beszélgetésnek. 2013 óta játszom Miskolcon, láttam mindent, jártam a város minden szegletében, ismerem a postást is. Néha már a testvérem sem érti, hogy amikor azt mondom, „itthon”, akkor az alatt pontosan mit értek, Nágocs, Budapest vagy Miskolc. Jó dolog sportolónak lenni Miskolcon, ezt tapasztaltam legutóbb a magyar futsal-válogatott hollandok elleni meccsén is, ahol pedig csak néző voltam. ”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC