nb1.hu

DVTK: Feczkó utalt rá, hogy kik maradnak, kik távozhatnak

Sokatmondó meccsekkel kezdenek a diósgyőriek.

Kilencedik helyen vonult téli pihenőre a DVTK úgy, hogy két ponttal előzi meg a már kieső helyen álló ZTE-t. A csapat az elmúlt években végig a legutolsó fordulóig menekült a kiesés elől, a vezetők és a szakmai stáb tagjai is szeretnék elkerülni, hogy ez a továbbiakban is így legyen.

Ennek bizonyítéka, hogy az erősítés mellett az értékek megtartására is igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni az elöljárók. Éppen ezért a csapatkapitány, Dejan Karan és a háromszoros magyar válogatott Márkvárt Dávid is szerződést hosszabbított már, míg a háromszoros albán válogatott Hysen Memolla a klub első igazolása lett.

Élő közvetítés az átigazolásokról – szabadon igazolható lett a Fradi volt tehetsége – NB1.hu

Forrás: Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu , nb2.hu , nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag nb2-es, nb3-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről-percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Korábban Benczés Miklós sportigazgató már elárulta, hogy összesen három futballista szerződtetését tervezik a télen, most további átigazolási terveket osztott meg a klub honlapjával Feckó Tamás vezetőedző évértékelő interjújában:

 

„ Akik az együtt töltött közel négy hónapban bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani, és igazi csapatemberek, azokkal szeretnénk szerződést hosszabbítani. Az a legnagyobb erősítés, ha ők itt maradnak, és Benczés Miklós sportigazgatóval nekünk csak a hiányposztokra kell igazolnunk, hogy ne kelljen kényszermegoldásokat alkalmaznunk a kezdőcsapatban. A másik oldalon pedig azok a labdarúgók állnak, akik kevés játéklehetőséget kaptak ősszel. Nem szeretnénk, ha megrekedne a pályafutásuk, ezért őket szeretnénk olyan helyre kölcsönadni, ahol pályára lépnek.”

 

A DVTk január 3-én kezdi meg a felkészülést, január 9-19 között Cipruson edzőtáborozik majd. Tavasszal a két kiesővel kezd, 2020 első fordulójában Zalaegerszegre látogat, majd fogadja a Kaposvárt…

Sokatmondó mérkőzések lesznek…

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC