nb1.hu

Hozzásegítették Bödééket a győzelemhez

És ezt nem akárki ismerte ám el!

Magabiztos, 4-0-s sikert aratott az NB III-as Mosonmagyaróvár otthonában a Magyar Kupa tegnapi játéknapját a Paks. Az NB I-ben az életben maradásáért harcoló tolnai alakulat a következő körben is harmadosztályú gárda ellen léphet pályára (akkor már kétszer), mert a Pécs lesz az ellenfele.

Tegnap viszont a hazaiak is igencsak kellettek ahhoz, Böde Dánielék magabiztos győzelmet arassanak. És ezt nem más, mint az óváriak szakvezetője ismerte el a mérkőzés lefújása után:

Varga László (Mosonmagyaróvár): Sajnálom, hogy korán eldőlt a mérkőzés. Mi is sokat tettünk azért, hogy a Paks gólokat szerezhessen, ilyen hibákat nem engedhetünk meg magunknak. Be kell látni, hogy kijött a két osztálynyi és a sebességbeli különbség is csapatok között. 4-0 után szerkezetet váltottunk, leszűkítettük a területeket és jobban is játszottunk.

Osztermájer Gábor (Paks): „Negyed óra alatt eldöntöttük a továbbjutás kérdését. A második félidőben a Mosonmagyaróvár jól reagált a játékunkra, így már nem volt akkora különbség a két csapat között. A mi helyzetünkben minden siker nagyon fontos, remélem, hogy ebből a győzelemből tudunk meríteni a hétvégi, Fehérvár elleni bajnokira.”

Az előző bajnoki idényben még NB II-es Mosonmagyaróvár egyébként a 8. helyről vonult téli pihenőre az NB III Nyugati-csoportjában.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC