nb1.hu

Wales, golf, Madrid: Gareth Bale éltetése Azerbajdzsánban – videó

Visszatért, kulcsszerepe lehet kedden Magyarország ellen.

Októberben, a Horvátország elleni, 1-1-re végződött Eb-selejtezőn (gólt szerzett) sérült meg Gareth Bale, Wales és a Real Madrid sztárja. Tegnap viszont ismét pályán volt, méghozzá az Azerbajdzsán elleni, 2-0-s diadal alkalmával.

Bale 60 percet játszott, a hírek szerint jól bírta erővel, így Ryan Giggs szövetségi kapitány kulcsszerepet szán neki a keddi, mieink elleni selejtezőn. Mint ismeretes, amelyik válogatott győz, egyenes ágon jut majd ki a 2020-as Eb-re, ha döntetlen lesz a végeredmény és Szlovákia legyőzi hazai pályán az azerieket, akkor ők lesznek a csoportmásodikok. 

Bale egyébként azzal is felhívta magára a figyelmet a tegnapi meccs előtt, hogy lenyilatkozta, jobban szeret a válogatottban játszani, mint a Real Madridban. Többek között azért is, mert a nemzeti csapatnál az anyanyelvén beszél mindenki. Bale ugyanis cikizések tárgya Madridban, mert évek óta képtelen megtanulni spanyolul. A Real hívei a teljesítménye és a golf iránti szenvedélye miatt is kritizálják keményen, mondván, ha nem szeret nálunk játszani, akkor menjen inkább golfozni.

A Wales, golf, Madrid „című dal” egyébként a tegnapi selejtező lefújása után felzendült a vendégszurkolók részéről, amikor keddi ellenfelünk tagjai megköszönték nekik, hogy hozzásegítették a válogatottat a győzelemhez biztatásukkal. 

 

Ezt viszont nem cikizésből tették, mert Bale elhíresült, minapi nyilatkozatában azt mondta, számára a sorrend, Wales, golf, Madrid.

 

Azaz, a szurkolók örülnek neki, hogy Gareth Bale számára a nemzeti csapat a legfontosabb! És ez átjön a videóból is.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC