nb1.hu

A válogatott szünet alatt sem pihennek a klubok

A Kaposvár és a Mezőkövesd is edzőmeccset játszott.

Ma két NB I-es csapat játszott edzőmeccset, a Mezőkövesd nyert, míg a Kaposvár ikszelt.

Budafoki MTE – Mezőkövesd Zsóry FC 0-3 (0-2)

BUDAFOK: Póser – Margitics, Oláh, Gohér, Vankó, Micsinai, Vaszicsku, Horváth, Romic, Soltész, Farkas. Cs.: Kovács Z., Fekete, Kovács D., Veszelinov, Kulcsár, Kirják, Khiesz, Harsányi. Vezetőedző: Csizmadia Csaba.

MEZŐKÖVESD: Szappanos (Dombó) – Varjas, Farkas, Pillár (Karnitski), Vadnai, Cseri (Barbosa), Berecz (Nagy D.), Bertus, Vajda, Sajbán Mátá, Takács T. (Pekár). Cs.: Dombó, Karnitski, Pekár, Nagy D., Barbosa. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Gólszerzők: Vajda Sándor, Berecz Zsombor, Nagy Dániel

A válogatott mellett ma a Mezőkövesd is pályára lépett az NB II-es Budafok vendégeként. Annak ellenére, hogy a Budafok a másodosztályban van, nem könnyű ellenfél, hiszen ott top csapatnak számít. Az első félidőben már két gól született, melyet még eggyel toldottak meg a második félidőben a vendégek. A következő fordulóban a az utolsó helyen álló Kaposvárral mérkőznek meg.

Kaposvár – Szolnok 1-1 (1-0)

A Kaposvár is megmérkőzött ma, szintén a másodosztályból választottak ellenfelet, a mostanában magára találó Szolnok utazott hozzájuk. Az első félidőben meg is tudta szerezni a vezetést a hazai csapat, így ők vonulhattak előnnyel a szünetre. A második játékrész hajrájában azonban egyenlíteni tudott a Szolnok, így döntetlennel zárult az edzőmeccs.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC