nb1.hu

Megnevezte hibázó játékosait a Puskás edzője – reakciók

Értetlenül áll a felcsúti tréner. Vignjevicnek harcosai vannak.

Az Újpest csapata az NB I szombati játéknapjának leggólgazdagabb találkozóján többek között Feczesin Róbert duplájának is köszönhetően 3-1-re nyert a Puskás Akadémia otthonában. A felcsútiak zsinórban második vereségüket szenvedték el a Pancho Arénában, míg a lilák a Kaposvár elleni siker után újfent idegenben szereztek három pontot. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

 

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia):  "Sajnos vereséget szenvedtünk hazai pályán. Kicsit váratlan számomra mindez és csalódott vagyok. Úgy éreztem, hogy az elején jól kezdtünk, a hatodik percben Varga Józsi azonban súlyos sérülést szenvedett. Azt gondoltam, hogy a visszatérésével dinamikai erő jön a csapatba, azonban az ötödik perctől ez megváltozott, ahogy a játékunk is. Visszaestünk egy kicsit. Nagyon jól jön most a válogatott szünet. Amit hiányolok, az az, amit a meccs előtt is elmondtam. Tudtuk, hogy az Újpest dinamikusabb csapat, végig aktívabb volt. Akartunk, dolgoztunk, de nagyon együteműen játszottunk. Nem tudtunk ritmust váltani, és ez már a Honvéd elleni meccsen is hiányzott. Nagyon keveset tudtunk az ellenfél kapuja előtt veszélyeztetni. Sósnak volt néhány megmozdulása, de érthetetlen módon egy méterről visszahúzta a labdát. Hiányzik a csapatból a konstruktív indítás, ami eddig az erősségünk volt.

A kulcsembereink, főleg a hátvédsor nem játszhat ilyen hibaszázalékkal. Ami az utolsó két mérkőzésünkön történt, azokat ki kell javítanunk. Személyesen fogok beszélni Thomas Meissnerrel és Kamen Hadzhievvel. 

 

Nem tudom, hogy mi történt. Azt sem tudom, hogy ez személyes vagy kommunikációs probléma. Gyurcsó Ádám is betegen játszott, csütörtökig lázas volt, de vállalta a játékot még akkor is, ha harminc-negyven percet bírt. Kicsit segített, de a mai mérkőzés nem rajta múlt. Agresszívabbnak kellett volna lennünk hazai pályán."

Élő közvetítés és a gólok története a 12. forduló szombati meccseiről – NB1.hu

 

Nebojsa Vignjevic (Újpest):  "Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, és azt láttam, amit igazából látni szerettem volna a mai meccsen.

Nagyon okos és intelligens harcosokat. Harcosokat, akik végre jól tudtak együtt dolgozni, együttműködni.

 

Mindenképpen nehéznek titulálnám ezt a mérkőzést, hiszen egy olyan csapattal szemben kellett kiállnunk, amelyben nagyon sok jó egyéni teljesítmény van, de ez a harcos hozzáállás meghozta a sikert, ez volt a kulcsa a győzelmünknek. Mindkét oldalon voltak kiváló helyzetek, nagyon jól kidolgozott labdaszerzési lehetőségek, ebből volt amelyik eredményes lett és volt amelyik nem. A labdabirtoklás is nagyon fontos szerepet játszott a találkozó során. Összegzésképp először is gratulálok a játékosoknak, egy nagyon kiváló összecsapáson vannak túl. Másodszor pedig bízom benne, hogy innentől már ezen az felfelé ívelő úton haladunk tovább."

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC