nb1.hu

Új Bozsik Stadion építése: a polgármester levele

Lényeges dolgokat írt le Gajda Péter.

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a kispestiek ügyvezetője, Gács Pál levelet írt Gajda Péternek. Gács arra volt kíváncsi, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadion sorsa. A polgármester válaszát változtatás nélkül közöljük:

"Postafordultával meg is érkezett a kispesti polgármester válasza cégvezetőnk, Gács Pál levelére, amelyben mindenkit megnyugtat, sem az új fővárosi vezetés, sem a kerületi elöljárók nem akarják a Bozsik Stadion építését leállítani.

A levelet az alábbiakban közöljük:

Tisztelt Igazgató úr, Kedves Pali!

Köszönöm, hogy az épülő Bozsik Stadion ügyében megkeresett. Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen, és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk. Magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik Stadion átadóját.

Kispest, 2019 október 24.

Tisztelettel és barátsággal

Gajda Péter
Kispest polgármestere, Honvéd-drukker"

 

Mi lesz a felújítás alatt álló Bozsik József Stadion sorsa? – NB1.hu

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC