nb1.hu

Derbi: összefog a Fradi, az Újpest és a magyar rendőrség

Alig lehet már jegyet venni a csúcsrangadóra.

A magyar válogatott Eb-selejtezői miatti szünetnek vége, hétvégén ismét dübörögnek majd a meccsek az NB I-ben, nem is akármilyen mérkőzésekkel. Közülük kiemelkedik a mindig a legtöbb nézőt vonzó mérkőzés, a két ősi rivális, az FTC és az Újpest csatája.

A Derbi általában mindig tömött lelátók előtt, örökké emlékezetes hangulatban szokott megrendezésre kerülni. És ez most sem lesz másképpen.

A találkozóra már alig maradt pár száz jegy, a hazaiak még 5-600, a vendégek 2-300 belépőt vásárolhatnak, pontos számot felesleges írni, mert rohamosan fogynak.

A Derbivel kapcsolatos hír, hogy az FTC és az Újpest is összefog egy remek, támogatandó kezdemény keretein belül, méghozzá a magyar rendőrség segítségével.

Íme, a zöld-fehérek bejelentése:

„Jótékonysági országfutást hív életre 2020 tavaszán a magyar rendőrség válogatott „Szolgálati Agarak” futócsapata. Az „Egy lépés az életért, lépj TE is!” néven elinduló nagyszabású összefogáshoz elsőként és közösen csatlakozik a Ferencváros és az Újpest futballcsapata, ezzel támogatva a Heim Pál Gyermekkórház beteg gyermekeinek gyógyulását.

A 2019. október 19-én, a Groupama Arénában megrendezendő Ferencvárosi TC – Újpest FC labdarúgó-mérkőzésen eladott belépőjegyek árából a Ferencvárosi Torna Club 100 ft/jegy összegben támogatja a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet, míg a 2020. február 8-án, a Szusza Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Újpest FC – Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzés bevételéből az Újpest FC járul hozzá a jótékony kezdeményezéshez, amelyet a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. is támogat.

Mindkét futballcsapat hosszú évek óta hívja fel a figyelmet a mozgás fontosságára, az egészséges és eredményes sportolás szeretetére. Rendszeresen támogatják a hátrányos helyzetű és határon túli gyermekeket, példát mutatnak utánpótlás programjaikkal. Most közösen csatlakoznak a jótékony célú rendezvényhez az ország legnagyobb gyermekkórházának betegeiért, gyermeksürgősségi, valamint baleseti-sebészeti ellátásuk támogatására.

Részvételük mindenekelőtt azt az elhivatottságot tükrözi, melynek legnagyobb ereje a csapatok kitartó munkájában mutatkozik meg. Nemcsak a mérkőzéseken szeretnének maradandót alkotni, hanem a közös segítségnyújtásban is. Példaértékű összefogásuk társadalmi szerepvállalásuk megnyilvánulása is egyben, amivel komoly szerepet kívánnak vállalni gyermekeink hatékony gyógyulásában.

Csatlakozzon ön is a jótékonysági kezdeményezéshez!

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet
Bankszámlaszám: 10023002-00317708-00000000”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC