nb1.hu

Vasas-Fehérvár: 13 perc alatt 3 találat döntött – gólok története

Napsütéses, már-már tavaszias találkozó volt.

A MOL Fehérvár felkészülési mérkőzésen 2-1-re verte a Vasast az Illovszky Rudolf Stadionban.

 

A találkozón szűk tizenhárom perc alatt három gól esett, a 100 néző tehát izgalmas kezdést láthatott – és mint később kiderült, ezek a találatok alakították a végeredményt is, hisz bár mindkét félnek megvoltak az adott lehetőségei a hajrában, többször már nem zördült a háló. Az NB I listavezetője cserélés nélkül játszotta végig az összecsapást, míg a hazaiaknál több fiatal is lehetőséget kapott. 

A gólok története: 

2. perc: Szatmári 21 méterről lövésre szánta el magát, a labda a bal oldali lécen csattant, majd visszapattant mezőnybe. Kovács elvetődött, így a kapu üresen tátongott, Szedlár csukafejessel talált be.

6. perc: Major indított egy kontrát Nego labdaszerzése után, Milanov rávezette a védelemre, majd Bamgboyéhoz játszott. A nigériai támadó higgadtan átverte Vicziánt és ballal a rövidbe bombázott.

13. perc: Fordítás! Funsho egy indításnál harciasan megakadályozta Lakatos szerelési kísérletét, majd tökéletesen passzolt középre Petrjakhoz, aki 11 méterről, kapásból bombázott a léc alá.

Felkészülési mérkőzés

Vasas – MOL Fehérvár FC 1-2 (Szedlár 2., ill. Bamgboye 5., Petrjak 12.)

Vasas: Bősz – Terbe (Medgyesi, 85.), Szivacski, Viczián (Vékony, a szünetben), Hajdú, Lakatos – Kovács M. (Rétyi, 85.), Szatmári (Köböl, 72.), Kleisz (Daróczi, 62.) – Szedlár (Tóth L., 72.), Király B. (Torghelle, 62.).

Fehérvár: Kovács D. – Nego, Tamás O., Elek, Major M. – Bamgboye, Hadzic, Pantics, Milanov – Petrjak, Zsóri.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC