nb1.hu

Kalmár visszatér – zárt kapus meccsen szurkolna a válogatottnak

Elmondta, melyik meccsen tudna már szerinte játszani.

Augusztus közepén kellett térdműtéten végrehajtani Kalmár Zsolton, a Dunaszerdahely csapatkapitányán. A magyar válogatott játékosa viszont most jó hírekkel szolgálhatott.

Az operáció után 10 napig pihent, majd Győrben, személyi edzővel kezdte el a rehabilitációt, ami olyan jól sikerült, hogy szerdán már együtt edzhetett a többiekkel, sőt, egyre keményen munkát tud majd végrehajtani. Azt kijelentette, hogy a következő fordulóban, a Nagyszombat elleni rangadón még nem lép pályára a saját véleménye szerint, hiszen az erőnléte sem megfelelő, de a következő játéknapon, az Aranyosmarót elleni hazai fellépés alkalmával már bevethető lesz.

Kalmár beszélt még az apaság örömeiről, de arról is, hogy tartja a kapcsolatot a magyar válogatott játékosaival, de az állapotáról Marco Rossi szövetségi kapitányt is tájékoztatta.

Kalmár a végén kijelentette, szeretne ott lenni Azerbajdzsán ellen a Groupama Arénában, hogy szurkolhasson a társainak. Mint ismeretes, az UEFA büntetése miatt arra a találkozóra nem mehetnek be szurkolók.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC