nb1.hu

Drámai hajrá és kihagyott tizenegyes a ZTE-Fradin – videók

Nagyon jól cserélt Rebrov.

ZTE FC-Ferencváros 1-2 (1-0)
Zalaegerszeg, 10 655 néző, v.:
Solymosi
gólszerzők: Ikoba (44.), Leandro (88.), Nguen (93.)
sárga lap: Hudák (65.), Stieber (74.), Mitrovic (83.), illetve Boli (91.)
ZTE FC: Demjén – Bolla, Lesjak, Bobál D., Tamás K. – Stieber, Mitrovic, Holodjuk (Hudák, 16.), Bedi, Radó (Barczi, 81.) – Ikoba (Grumic, 70.)
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Frimpong, Blazic, Ciric – Csonka, Haratin (Leandro, 81.), Zubkov (Nguen, 60.) – Boli, Varga K., Szihnyevics (Priskin, 76.)

Vasárnap délután pótolta a Zalaegerszeg és a Ferencváros a második fordulóból elhalasztott meccset. A zöld-fehérek csütörtök este bravúros döntetlent értek el az Espanyol otthonában. Az akkori kezdőből Dibusz, Blazic, Haratin és Zubkov maradt meg. A ZTE-nél főleg Kocsis és Devecseri eltiltása okozott problémát. 

Azt már a meccs előtt lehetett tudni, hogy remek hangulat lesz, a ZTE Arénába közel 11 ezer néző foglalt helyet. A két szurkolótábor nagyon készült a találkozóra, és a hangulatra nem is lehetett panasz, a drukkerek mindkét oldalon odatették magukat.

A meccs első gólját a 42. percben szerezte a ZTE, Ikoba járt túl Dibusz eszén. Az egerszegi légiós Stieber passzát remekül vette át, majd az ötös közeléből leadott lövésébe a Fradi kapusa csupán beleérni tudott, de védeni nem. A második félidő derekán lett volna esélye az egyenlítésre a bajnokcsapatnak. Hudák kezezett a tizenhatoson belül, Solymosi pedig büntetőt adott a fővárosiaknak. A labda mögé Varga állt, de próbálkozása a kapufán csattant.

A hajrában aztán a csereként beszálló Leandro egy csúsztatás után egalizált. A ráadásban pedig Tokmac egy kapu előtti kavarodást tudott kihasználni, így a Fradi fordítani tudott. Érdekesség, hogy Tokmac is csereként kapott lehetőséget. 


 

A tabella a linkre kattintva elérhető. 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC