nb1.hu

Honvéd: elég frappáns lett Vadócz "első" nyilatkozata

De hogy került a képbe Xavi?

Mint arról korábban beszámoltunk, Vadócz Krisztián visszatért a Budapest Honvéd csapatához. A középpályás – aki tavaly nyáron másfél hónapot töltött Kispesten, majd a távozása után 380 nappal (világjáró útja 2005 nyarán, 5186 napja kezdődött) lett újra a Honvéd játékosa – a klub honlapjának nyilatkozott, ebből idézünk.

"Mindenki tudja rólam, hogy szeszélyes vagyok a szerződéseket illetően, az elmúlt időszakban sem volt biztos semmi sem. Ahogy tavaly a Honvéd, úgy most Kitchee is partner volt a távozásomat illetően, én meg úgy terveztem új vizekre evezek, amiből aztán nem lett új víz.

Bevallom, új víz felé kacsintgattam, és aztán lett a Honvéd a végállomás, amire sokan megjegyzik majd, hogy ha nincs ló, jó a szamár is. De ez olyan, hogy ha Xavi ráért volna, akkor vele, és nem velem egyezik meg a Honvéd. Xavit csak azért említettem, mert arra akartam utalni, hogy a futballvilág kiszámíthatatlan, nem lehet tudni előre, mi lesz a helyzet.

 

Kérdés, hogy a szurkolók most örülnek, vagy nem, abban biztos vagyok, hogy boldogabbak lennének az emberek, ha nem engem, hanem néhány pontot igazolt volna a Honvéd. egyértelmű, hogy a pontokra van most a legnagyobb szükségünk, ez a cél, és ehhez lehetek én eszköz. Nem akarok nagy dolgokról beszélni, a fontos, hogy versenyképesek legyünk, hiszen nem állunk jól, pontokat kell szereznünk.

A székfoglalómat is erre hegyezném ki, itt most eredményre van szükség, mert ez nem állapot, ahogy állunk. Sőt, nem is az a lényeg, hogy hol áll a csapat, hanem az, hogy kevés pontunk van, ezen muszáj változtatnunk. Szerencsére már közel a Fehérvár elleni meccs, ami nem lesz egyszerű, bár ebben a helyzetben semmi sem az. A lényeg, hogy szombaton már mérkőzés van, máris lehet javítani a helyzetünkön."

 

A Honvéd szombaton a MOL Fehérvárt fogadja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC