nb1.hu

Magyarország-Szlovákia: Dzsudzsák kérése a szurkolóktól

Köszönetet mondott és ígért is valamit.

A magyar válogatott a csütörtöki, montenegrói felkészülési mérkőzés óta Telkiben készül a hétfő esti, Szlovákia ellen hazai Eb-selejtezőre (Groupama Aréna, 20.45). A vasárnapi hivatalos edzés előtt Dzsudzsák Balázs csapatkapitány tartott sajtótájékoztatót a szövetség edzőközpontjában – jelezte az MLSZ.

"Először is, mint csapatkapitány, szeretném a csapat nevében megköszönni a szurkolóknak az eddigi mérkőzéseken nyújtott fantasztikus támogatásukat. Különleges meccset játszunk holnap este, ezt azonban nem csak mi tudjuk, hanem az UEFA is, így kiemelten figyelik majd, hogy mi történik a lelátókon. Pláne, hogy kaptunk már büntetést a közelmúltban.

Éppen ezért nagyon bízunk benne, hogy piró és rasszista rigmusok nélkül zajlik majd le a mérkőzés, mert ezekért az UEFA egész biztosan súlyos büntetést adna, márpedig nagyon fontos mindannyiunknak, hogy az Azerbajdzsán elleni meccsen is telt ház és a szokásos fantasztikus hangulat lehessen a Groupama Arénában. Emellett a legjobb az lenne, ha mindenki végig minket biztatna, mert ez adja a legnagyobb pluszt a csapatnak.

 

Nagyon jó meccset várok, megígérhetem, hogy egy feltüzelt, motivált magyar válogatottat látnak a pályán a szurkolók. Bízom benne, hogy a mérkőzésre mindenki egészséges lesz, és a legerősebb összeállításban léphetünk pályára hétfőn este. Győzelemre törekszünk, szeretnénk mindenképpen itthon tartani a három pontot. Nyugodt a hangulat az edzőtáborban, mindenki tudja, miről szól ez a tíz nap és ez a mérkőzés. A lehető legmotiváltabb, győzelemre éhes a társaság" – fogalmazott Dzsudzsák, majd hozzátette:

"Az igaz, hogy egy megsebzett csapattal találkoztunk, nagyon nehéz egy négygólos vereséget feldolgozni, ez komoly mentális erőt igényel.

Egy cél lebeg előttünk, a győzelem.

 

Fantasztikus szurkolótábor előtt játszunk, és nekünk csak saját magunkra kell fókuszálnunk, ez hozhatja meg a sikert. Bízom magunkban és abban a taktikában, amivel pályára lépünk hétfőn este."

Minden cikkünk a mérkőzésről ide kattintva érhető el!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC