nb1.hu

Montenegró-Magyarország: a játékvezetőt bírálta játékosunk

Pozitívumokat is felfedezett Németh Krisztián.

A magyar válogatott csütörtökön Montenegróval vívott felkészülési mérkőzést. A mieink ugyan már a második percben megszerezték a vezetést Holender Filip góljával, de ellenfelünk Koszovics és Mugosa találataival fordított, és 2-1-re diadalmaskodott.

Németh Krisztián végig a pályán volt a podgoricai összecsapáson. Az Amerikában légióskodó játékos egy könyököst kapott, amit a játékvezető nem vett észre, pedig Németh szerint lapot kellett volna kapnia a montenegrói labdarúgónak. Hozzátette, akadtak pozitív momentumai is a meccsnek. 

"Kaptam egy könyököst az elején, utána éreztem, hogy kicsit sajog a fejem azon a helyen, ahol eltaláltak. A játékvezető nem látta, de egy lapot megért volna az eset. Az első félidőben két különböző játékrendszert próbáltunk ki, nem is futballoztunk rosszul, de a szünet után kicsit elvesztettük a ritmust. Akkor több területet hagytunk az ellenfélnek, aminek sajnos vereség lett a vége.

Nem így terveztük, de már a Szlovákia elleni meccsre kell koncentrálni. Pozitívumok és negatívumok egyaránt akadtak a meccsben, most van két napunk átbeszélni ezeket, és javítani a hibáinkat.

 

Mindenki a Szlovákia elleni meccsről beszél, mindenki azt várja, bízom benne, hogy frissebbek leszünk, mint a rivális. Persze nem csak ezen múlik majd, sok apró részlet dönti el a meccset, de biztos vagyok benne, hogy a szakmai stáb remekül felkészít minket, mi pedig jól teljesítünk" – nyilatkozta az nso.hu-nak a Sporting Kansas City játékosa.

Marco Rossi csapata legközelebb hétfőn lép pályára, ekkor Magyarország Szlovákiát látja vendégül sorsdöntő Eb-selejtezőn. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC