nb1.hu

Fradi-DVTK: Isael, Rebrov, Fernando és a DVTK reakciója

Volt miről beszélni a lefújás után.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Ferencváros csapata az NB I 5. fordulójának vasárnapi zárómeccsén 1-0-ra legyőzte a DVTK-t. A lefújást követően értékelések sora következett – volt miről beszélni.

Serhii Rebrov (Ferencváros): "Nem számítottunk arra, hogy 85 percen keresztül 10 emberrel játszunk, de büszke vagyok a csapatra. Tíz emberrel is domináltunk, igaz a második félidőben elfáradtunk, ilyen időben nagyon nehéz játszani. Köszönöm a szurkolóknak a támogatást, ránk fér a pihenő."

Fernando Fernández (DVTK): "Összességében nagyon rossz eredményt értünk el. Nagyon rosszul játszottunk az első félidőben, félt a csapat, könnyű labdákat veszítettünk, a gól előtt könnyen tört be a 16-oson belülre Ćivić, egyszerűen nem voltunk benne a meccsben. A második félidőben más arcunkat mutattuk, helyzeteket lakítottunk ki, sajnos nem tudtunk egyet sem értékesíteni. Úgy terveztük, hogy minél kevesebb területet adjunk az FTC-nek, mert nagyon jól használják ki azt. Egy negatív széria után érkeztünk a mérkőzésbe, az FTC nagyon erős csapat, ezért elsősorban az volt a célunk, hogy végig mérkőzésben maradjunk, és így is történt, megvolt a lehetőségünk. A védelem működött is, a fő gondot az jelentette, hogy nem tudtunk gólt szerezni.

A bajnokság kezdete előtt is ismertük a sorsolást, az elejétől tudtuk, hogy az eleje nagyon nehéz lesz. Öt mérkőzés ment le a bajnokságból, a célunkat csak májusban tudjuk elérni. A válogatott mérkőzések miatti szünet szünet nem jön jókor, mert így csak egy héttel később nem tudunk kilábalni a hullámvölgyből."

 

A 6. percben kiállított Isael elnézést kért Vági Andrástól, akit le kellett cserélni az eset következtében.

"Nagyon sajnálom, ami történt. Nem volt semmilyen szándékosság a mozdulatban. Nem vagyok agresszív játékos, főleg nem olyan, aki sérülést akarna okozni. Ezúton is szeretnék elnézést kérni a Diósgyőr játékosától, Vági Andrástól. Remélem, mielőbb újra pályára léphet. Tényleg nagyon bánom a történteket – nyilatkozta Isael a Fradi Médiának."

 

A DVTK reagált a brazil játékos szavaira: 

"Vági András nevében is köszönjük! Játékosunk combját Dr. Forgács Alfréd csapatorvos a helyszínen összevarta. Bízunk benne, hogy mielőbb felépül."

 

A találkozó összefoglalója videókkal, valamint a tabella a linkre kattintva érhető el.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC