nb1.hu

Igazi flúgos futam volt a Loki-ZTE meccs – videók

Gólgazdag meccsel kezdődött a harmadik forduló.

Debreceni VSC-ZTE FC 3-2 (2-1)
Debrecen, 4150 néző, v:
Kassai     
gólszerző: Trujic (2.), Szécsi (25.), Garba (66.), illetve Bedi (17.), Mitrovic (64.)     
sárga lap: Garba (27.), Trujic (49.), Csőzs (81.), Zsóri (92.), illetve Devecseri (60.), Kocsis (92.) 
DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Tőzsér, Haris (Kinyik, 89.) – Varga K., Szécsi, Trujic (Csősz, 52.) – Garba (Zsóri, 83.)
ZTE FC: Demjén – Bolla, Lesjak, Devecseri, Tamás – Mitrovic, Kocsis, Bedi – Radó – Grumic (Bobál, 65.), Babati (Hudák, 59.)

A DVSC-ZTE mérkőzéssel rajtolt el az NB I harmadik fordulója. Már a második percben örülhettek a Nagyerdei Stadionba kilátogató hazai szurkolók, hiszen egy szöglet után Garba fejese ugyan a lécen csattant, de a kipattanót Trujic váltotta gólra.

A 17. minutumban újra egy sarokrúgást követően láthatott gólt a publikum, ekkor Mitrovics beadását Bedi fejelte a Loki kapujába. Bedi gólját megelőzően legutóbb 2012 májusában született egerszegi gól az NB I-ben. 

Az első félidő derekán újra a Loki került előnybe, Ferenczi beadása után Szécsi kb. három méterről köszönt be, a szünetben 2-1 állt az eredményjelzőn. 

A második játékrész derekán újra egyenlítettek az egerszegiek, Mitrovics a gólpassza után gólt is szerzett. A végeredményt Garba állította be a 65. percben, a debreceniek légiósa 17 méterről a jobb alsóba küldte a labdát. 

A hajrában a ZTE mindent megpróbált az egyenlítés érdekében, de ez nem jött össze. Mitrovicsnak büntetőből sem sikerült túljárnia Nagy Sándor eszén, míg Bedi távoli kísérlete a kapufán halt el. Hudák is óriási helyzetbe került, ám vele is kibabrált Nagy, aki oroszlánrészt vállalt a debreceniek győzelméből. 

 

A Loki két meccs után hibátlan mutatóval áll az NB I-ben, míg az újonc egerszegieknek eddig nem jött össze a pontszerzés.

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC