nb1.hu

Újpestiek kerülnek Vácra

Hivatalos bejelentést tettek a Lilák

ÍME, AZ ÚJPEST BEJELENTÉSE:

"Az Újpest FC szerződött a Vác Futball Clubbal, mely újabb kapukat nyit meg ifjú labdarúgóink előtt.
Az Újpest FC mindig is komoly energiákat – mind a humánerőforrás mind anyagi téren – tett bele a néhány éve működő utánpótlás akadémiai képzésébe.

Az ifjú titánoknak viszont igen kevés lehetőségük van U18-as korosztály felett magasabb osztályban pályára lépni, ezért kerestük az alkalmat, hogy biztosítsuk a lehetőséget a meccsrutin megszerzésére és az előrelépésre. Így ezt az ötletet tett követte, és aláírtunk egy kooperációs szerződést a Vác Futball Clubbal, ahol mostantól az 1999.01.01 után született kiemelkedő tehetségeinknek lehetősége lesz kipróbálni magukat a másodosztályban, fejlődni egy NB II-es csapatban. Innentől már csak egy lépés lehet az NB I.

Ezzel az együttműködéssel egyúttal Pest megye északi régiójának lefedettségét is növelhetjük, és még több ígéretes fiatal futballistának adhatunk bizonyítási és fejlődési lehetőséget, sokat ígérő karrierutat.

A Merkantil Bank Liga állásáról és fiaink teljesítményéről természetesen be fogunk számolni szurkolóinknak. Ennek jegyében írjuk, hogy a Vác vasárnapi, Szolnok elleni összecsapásán (2-1-es váci vereség lett a vége) Hajnal Balázs végig a pályán volt.

Továbbá Szűcs Kristóf pedig ezt a szezont kölcsönben, szintén a váciaknál tölti.

Hajrá fiúk, hajrá, Lilák!"

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC