nb1.hu

Európa-liga: nézőszámról és a Torinóról is jelentett a Loki

Ilyen még soha nem volt Debrecenben.

Még soha nem lépett pályára a Nagyerdei Stadionban olasz élvonalbeli csapat, ám csütörtökön erre is sor kerül, mert a Loki ellenfele a Torino lesz az Európa-ligában, a mérkőzés 18.30-kor kezdődik. Az első találkozót egyébként 3-0-ra nyerték meg a Torinóiak, így még nagyobb esélyesei lettek a párharcnak, mint amilyenek a sorsolás kezdetétől fogva voltak.

Az ellenfél, debreceni programjáról a következőket jelentette nemrég a Loki honlapja:

„A tervek szerint szerdán 12 órakor landol a debreceni repülőtéren a Torino FC csapatát szállító gép. Az olaszok ezt követően szálláshelyükre, a Hotel Divinusba mennek. 

 

 

Walter Mazzarri vezetőedző szerdán 17 órakor tart sajtótájékoztatót a Nagyerdei Stadionban, ezt követően lesz a Torino edzése, amelynek az első 15 perce nyilvános.  A Torino a csütörtökön 18.30-tól kezdődő El-selejtező mérkőzés után indul vissza Olaszországba.”

 

A mérkőzésre elővételben már közel kilencezer jegy elkelt! Továbbra is kaphatók a tikettek online, illetve a DVSC Ajándékboltban. Az összecsapás nem regisztrációköteles, a bérletek ugyanúgy érvényesek, mint előzőleg az albán csapat ellen. A gyermekek részére ezúttal is kell jegyet váltani.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC