nb1.hu

Böde és a ZTE: újabb megerősítés

Merész, szurkolókkal kapcsolatos terv Zalában.

Az átigazolási hírek sajátossága, hogy az érintettek úgy védekeznek ellene, hogy vagy azt mondják, hogy nem úgy van, vagy nem reagálnak rá.

Első esetnél segíti az elhitetést, ha a folyamatban lévő, de meg nem erősített vagy letagadott tárgyalások végül nem járnak megállapodással (attól persze még a hír igaz volt, hogy átigazolási ügyben egyeztettek a felek), míg a második esetnél tovább erősíti adott esetben a bizonytalanságot vagy a hitetlenséget, ha nem érkezik róla hivatalos megerősítés.

És vannak extra esetek is, mint Böde Dániel és a ZTE kapcsolata.

Itt azt történt, hogy még jóval az előző bajnokság vége előtt maguk a ZTE vezetői nyilatkozták azt, hogy szeretnék, ha Böde Dániel náluk folytatná a pályafutását, de annak ellenére nem hitték el nagyon sokan a szurkolók közül az átigazolási hírt, hogy klubvezetők mondták. A Fradi szurkolói felületein nagyon sokan újságírók által kitalált sztoriként hozták a fejleményeket.

Tegnap viszont az Origo közölt egy riportot a ZTE-ről, ebben Dobos Barna vezetőedző a következőket is mondta:

„Magyarországon szerintem nincs olyan csapat, amely ne látná szívesen a soraiban Böde Dánielt. A ZTE-nél hárman felelünk a keret kialakításáért, Végh Gábor tulajdonossal és Sallói István sportigazgatóval döntünk az érkezőkről.  Valóban felmerült Böde leigazolása, de köztudott, hogy a csatár ezer szállal kötődik a Pakshoz, így nem tudtunk versenyezni a tolnaiakkal."

 

Merész álmokból azonban a Böde-sztori befejezése után sem fogynak ki a zalaiak. Óházy Bálint kommunikációs vezető ugyanis arról nyilatkozott, szeretnék, ha az FTC mögött a ZTE meccsein lennének a legtöbben, számításaik szerint átlagban ehhez meccsenként 4000 nézőre lenne szükségük.

Zalaegerszegen, magyar viszonylatban, mindig is kiemelt népszerűségnek örvendett a helyi, élvonalbeli foci.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC