nb1.hu

Komoly dicséretet kaptak a Vidi-játékosok a nagy siker után

Értékes skalpot gyűjtöttek a fehérváriak.

A MOL Vidi is felkészülési mérkőzést játszott szerdán, a fehérváriakra az osztrák Wolfsberger együttese várt. Kemény diót kellett feltörniük Marko Nikolics tanítványainak, hiszen az ellenfél az előző szezonban a harmadik helyen zárt, így bejutott az Európa-liga csoportkörébe. A nívós vetélytárstól nem jöttek zavarba a Fejér megyeiek, akik a hajrában Futács Márkó találatával fektették két vállra az osztrákokat.
 
Nikolics a mérkőzés után kiemelte, pokoli hőségben kellett futballozniuk a játékosoknak. Hozzátette, a futballistái hozzáállása remek volt, de arra is rávilágított, hogy akadtak hibák a játékukban.
 

Javított a Vidi: beszámoló a szerdai edzőmeccsekről-folyamatosan frissül – NB1.hu

 

"Jó mérkőzést játszottunk, egy olyan csapat ellen, akik az előző szezonban harmadik helyen végeztek a jó minőséget képviselő osztrák élvonalban, így automatikusan ott vannak az Európa Liga csoportkörében. Kemény munka van mögöttünk, a pályán nagyjából negyven fok lehetett, és szinte mindegyik játékos kilencven percet kapott, szóval nem volt könnyű dolga senkinek. A hozzáállás nagyon jó volt, mindenki igyekezett megvalósítani azokat az elképzeléseket, amelyeket kértünk tőle a meccs előtt. Persze ahogyan pár napja is mondtam, van még min javítani. A mérkőzés végén élesebbé vált a csapat, így sikerült megnyernünk is a találkozót. Összességében elégedett vagyok azzal, amit láttam" – nyilatkozta a Vidi mestere.
 
A Vidi a Fradihoz hasonlóan ma is pályára lép, ezúttal a cseh Baník Ostrava ellen gyakorolhatnak Juhászék.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC