nb1.hu

Dunaszerdahely: az edző és a magyar játékos is távozik?

Komoly változások lehetnek.

Remek szezont fut a DAC, a gárda biztosan a második helyen végez a szlovák bajnokságban, ami csúcs a klub életében. A dunaszerdahelyi menetelés egyik kulcsembere Vida Kristopher, aki ebben az idényben már 10 gólt szerzett. Vida teljesítménye több csapat érdeklődését is felkeltette, egy holland portálnak arról nyilatkozott a 23 éves futballista, hogy holland csapatoktól már kapott ajánlatot. Egyébként Vidát 2021-ig köti a szerződése a DAC-hoz. 
 
Nem csak Vida inthet búcsút a dunaszerdahelyieknek a nyáron, állítólag Peter Hyballa vezetőedzőt a De Graafschap csábítja. Vida Kristopher a Digi Sport Reggeli Start című műsorában egyébként elmondta, nagyon jó edzőnek tartja Hyballát, akivel szeret együtt dolgozni. Hozzátette, ha a DAC meg tudná tartani a trénert, ő is elgondolkodna a maradáson. Hyballa érkezésével a DAC taktikája a támadásokra épül, a labdavesztést követően pedig egyből visszatámadnak. A magyar játékos elárulta, sok energiát felemészt ez a harcmodor. 
 

null

null

 
A bajnokságban még három meccsük van Vidáéknak ebben az idényben, ezeket szeretnék megnyerni. Szerinte a magyar bajnokságban a DAC éremesélyes klubnak számítana. Úgy véli, amennyiben nem lesznek nagy változások a csapatnál a nyáron, a következő idényben akár a bajnoki címet is megcélozhatják. 
 
Vida természetesen a szurkolókról is beszélt. A középpályás csak pozitív jelzőket tudott mondani a drukkerekről, akik nem csak hazai pályán buzdítják őket lelkesen, idegenben is gyakran megtelik a vendégszektor. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC