nb1.hu

Fradi: ők lehetnek a nyári távozók és érkezők

Böde, Lanzafame, Varga Roland és a két kispesti.

Változások előtt áll az NB I-ben aranyérmet szerző Ferencváros futballcsapatának játékoskerete – írta a Blikk.
 
A napilap a következő információkat osztotta meg az olvasóival:
 
„Információink szerint a gólerős szélső, Varga Roland maradása annak ellenére biztosra vehető, hogy érdeklődnek iránta külföldről is. Egy másik közönségkedvenc, a tavasszal kevés lehetőséget kapó csatár, Böde Dániel viszont a szezon végén minden bizonnyal elbúcsúzik a klubtól, s a gólkirályjelölt, az olasz Davide Lanzafame maradása is kérdőjeles.
 

Ukrán válogatott kell Fradi edzőjének – NB1.hu

Ukrán válogatott kell Fradi edzőjének

A zöld-fehérek igyekeznek erősíteni, ukrán lapinformációk szerint az egyik kiszemelt a kilencszeres válogatott Eduard Szobol (24), aki a cseh élvonalbeli Jablonecben szerepel, védőként és középpályásként is bevethető a bal oldalon. Az NB I-ből pedig két honvédos, a középpályás Gazdag Dániel, illetve a kapus Gróf Dávid tart(hat) az FTC-be.”
 

Ki lesz a gólkirály? Lehet, hogy az egyik Kispest-szurkolónak lesz igaza – NB1.hu

Hiába a holtverseny, Lanzafame „hátrányban van". 

Az nb1.hu már többször jelezte, hogy Gróf Dávid és a menedzsere is arról adott tájékoztatást az elmúlt hetekben, hogy a játékosnak még nincsen aláírt megállapodása a következő évadra (azaz, hivatalosan még nem dőlt el a sorsa), a gólkirályjelölt, Davide Lanzafame kapcsán az FTC legutóbbi, múlt hét csütörtökön megtartott sajtóértekezletén Szerhij Rebrov vezetőedző azt mondta, hogy szeretné, ha a klubnál maradna az olasz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC