nb1.hu

Futács 3/3

Az önbizalomfröccs megvolt.

Sejteni lehetett, hogy nem tesz rossz lóra a Vidi, amikor januárban végén szerződtették Futács Márkót, bár a játékos akkor már jó ideje nem lépett pályára élvonalbeli meccsen, de persze formában tartotta magát. Előbb az akkor még Buzsáky Ákos edzette III. kerületi TVE-nél, majd az MTK-nál is tréningezett, és várta a legjobb ajánlatot.
 
A székesfehérváriak stábja a szerződés aláírását követően szép lassan építette be a csapatba a támadót. Előbb csak perceket töltött a pályán. A Puskás ellen 18-at, majd a DVTK ellen már közel fél órát játszott, igaz ezt az MTK ellen egy perc követte. Emellett viszont a kupában a Taksony ellen mindkétszer 90 percet kapott. Kezdőként a bajnokságban először március közepén a Mezőkövesd ellen futott ki, és meg is hálálta a bizalmat, győztes gólt szerzett. Az azt követő két bajnokit már végig játszotta, igaz eredményes azokon nem tudott lenni.
 
Viszont úgy tűnik éppen ennyi kellett, hogy ismét formába lendüljön a korábban horvát gólkirály játékos, hiszen legutóbbi két meccsén is győztes találatot szerzett. Előbb az Újpest ellen csereként beszállva döntette el a mérkőzést, majd három nappal később a DVSC ellen kezdőként már a 4. percben bevette az ellenfél kapuját. A gólok tehát már jönnek a csatárnak, és ha ilyen ütemben nyeri vissza formáját, még több sikerhez juttathatja a Vidit, és a mezőny legjobb góllövői közé emelkedhet, hiszen azt még mindig nem jelentenénk ki, hogy elérte csúcsteljesítményét. Ráadásul szavaiból kitűnik, hogy még önbizalma sem teljesen az igazi, hiszen a kupameccset követően is arról beszélt, góljai jót tesznek magába vetett hitének.
 
Eddig összesen 12 mérkőzésen húzta magára Futács a Vidi mezét, és ezek alatt három gólt, sőt, három győztes gólt szerzett. Ha így folytatja, mint az elmúlt egy hétben, akkor nem lesz miért aggódniuk.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC