nb1.hu

Fontos bejelentést tett a Vidi

Érinti majd az átigazolásokat.

Íme, a Vidi bejelentése:
 
"Kovács János lett a Vidi utánpótlásának vezető játékosmegfigyelője. A fiatal szakember eddig is klubunk utánpótlásában dolgozott scoutként, a jövőben pedig ő fogja felügyelni és irányítani a játékosmegfigyelők munkáját egészen az NB III-as csapatig. 
       
"Kovács János eddig is a Vidi utánpótlásában dolgozott scoutként, az ő szerződését meghosszabbítottuk, illetve módosítottunk is rajta. A jövőben az utánpótlásunk vezető játékosmegfigyelőjeként fog dolgozni. Ezzel párhuzamosan természetesen bővíteni szeretnénk a játékosmegfigyelő-hálózatunkat itt az utánpótlásban, erre egyébként az igény már korábban megfogalmazódott. Az országot három részre – keleti, nyugati és középső – felosztva három scout fog a tehetséges fiatalok felkutatásával foglalkozni, az ő munkájukat fogja irányítani és felügyelni Kovács János" – tájékoztatta honlapunkat Kenyeres Imre, utánpótlás-sportigazgató.
 
"Természetesen nagyon örülök a lehetőségnek, és egyúttal szeretnék köszönetet mondani a Vidi és a Vidi utánpótlás-vezetőinek a nekem megszavazott bizalomért. Vezető játékosmegfigyelőként a munkámat az U14-es korosztálytól az NB III-as csapatig kell ellátnom, de a kollégáimmal a 14 évnél fiatalabb tehetségek felkutatásában is részt fogunk venni. Ezen kívül, ahogy eddig is, a jövőben is segíteni fogom munkámmal az NB I-es csapatot is" – nyilatkozta honlapunknak Kovács János, utánpótlás vezető játékosmegfigyelő."

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC