nb1.hu

Határozottság: fellép az AS Roma az olasz foci érdekében

Róma - Az edző és a sportigazgató sem fogta vissza magát.

4-2-re nyert a Roma a visszavágón, de az 5-2-es hazai sikere miatt a Liverpool lesz a Real Madrid ellenfele a BL-döntőben. Eusebio Di Francesco nem fogta vissza magát meccs után jelezte az nso.hu.

„A srácok rendkívüli teljesítményt nyújtottak, megerősíthetem önöknek, nem könnyű most nekik, két ilyen ajándékgólt adni az ellenfélnek, és innen felállva végül elbukni… Majdnem tökéletes mérkőzés volt, meggyőződhettünk, hogy a legmagasabb szinten tudunk játszani – látta meg a pozitívumokat a rómaiak mestere, Eusebio Di Francesco. – A Liverpool az első negyvenöt percben rendkívül jól futballozott, de a második félidő a mienk volt. Az jutott tovább, aki kisebb hibákat követett el, nagyon apró különbségek döntöttek, de mindez semmit sem von le a remeklő Liverpool érdemeiből. Többet érdemeltünk, ám büszkék lehetünk a fordításunkra és a mentalitásunkra, és hosszú út áll még előttünk, tanulnunk kell ebből a párharcból. Szomorú vagyok a kiesés miatt, de büszke a játékosaimra. A legfontosabb most, hogy a BL következő kiírásában is ott legyünk, és ott még messzebb juthassunk.”

Az edző két elmaradt római büntetőről beszélt, sportigazgatója, Monchi pedig megígérte, hogy az olasz futball érdekében felemeli a szavát az UEFA színe előtt, ráadásul húsz-huszonöt perccel a vége előtt egy tizenegyes és egy piros lap igencsak megnehezítette volna a Liverpool dolgát.
 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC