nb1.hu

Nem tudott elmozdulni a kiesőzónából a Honvéd

A meglepetéscsapat beérte az éllovast.

Honvéd-Szentlőrinc meccsel zárult az NB II-ben a 10. forduló. A szezon előtt valószínűleg nem sokan gondolták volna, hogy a kezdő sípszó pillanatában a vendégek állnak jobb helyen a tabellán. Pedig ez volt a helyzet, mivel Waltner Róbert együttese a hatodik, míg a kispestiek az utolsó előtti pozícióban tanyáztak.

Sokáig úgy festett, hogy nem hoz gólt a játéknap utolsó mérkőzése, aztán a 81. percben egy szabadrúgás után Keresztes Bence fejese a hazai kapuban kötött ki. Nem sokkal később Szabó Alex ütközött a tizenhatoson belül Gyurján Mártonnal, de a játékvezető nem adott tizenegyest a hazaiaknak. Szabót az eset miatt hordágyon vitték le a pályáról, míg a szentlőrinci kapust keményen bírálták a hazai drukkerek.

Ezzel az 1-0-s sikerrel a szentlőrincieknek ugyanannyi pontjuk van, mint az éllovas Kisvárdának (tizennyolc-tizennyolc egységgel rendelkezik ez a két klub). A Honvéd zsinórban negyedik alkalommal maradt alul a bajnokságban, így maradt a kiesőzónában. A budapesti gárda szurkolói a lefújás után nyomdafestéket nem tűrő rigmusokkal „honorálták” a Honvéd produkcióját.

A kispestiek a következő fordulóban Békéscsabára utaznak, míg a Szentlőrincre a Kisvárda elleni rangadó vár.

LABDARÚGÓ NB II
10. FORDULÓ
BUDAPEST HONVÉD FC–SZENTLŐRINC 0–1
Gólszerző: Keresztes B. (81.)

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC