nb1.hu

„Sokszor nem úgy jött ki a lépés” – a válogatott csapatkapitánya az idegenbeli győzelem után értékelt

13 játékos ezzel a találkozóval búcsúzott az U21-es korosztálytól.

A magyar U21-es válogatott kedden lejátszotta utolsó Európa-bajnoki-selejtezőjét, 1–0-ra győzött Belgiumban.

U21-es válogatott: bravúr Belgiumban, nagyon szép sikerrel búcsúzik a korosztály

A mérkőzés egyik legjobbja és az együttes csapatkapitánya, Baráth Péter a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, hogy ezzel a sikerrel a 2002-2003-as korosztály méltóképpen búcsúzott.

„Ez a mérkőzés számunkra a hab volt a tortán, nagyon örülünk, hogy a győzelemmel méltóképpen zártuk a selejtezőt. Elöljáróban tudtuk, nem mi vagyunk a csoportunk favoritjai, reálisan nézve a negyedik hely az erőviszonyoknak megfelelő helyezés.”

Sokszor nem úgy jött ki a lépés, ahogy terveztük, azonban a skótok és a spanyolok elleni hazai mérkőzésen is közel voltunk a bravúrhoz, mindig kellemetlen ellenfelek voltunk.

„A 2002–2003-as korosztály évek óta együtt pallérozódott az utánpótlásban, megjártuk együtt Eb-t és vébét, sok kedves emléket gyűjtöttünk együtt, ez a belga meccs tökéletes búcsú volt!”

Ha csak a belgák elleni keretet nézzük, Hegyi Krisztián, Csinger Márk, Debreceni Ákos, Szabó Alex, Vas Gábor, Benczenleitner Barna, Baráth Péter, Eördögh András, Kosznovszky Márk, Vitális Milán, Kocsis Dominik, Komáromi György és Németh András, azaz 13 játékos számára ez volt az utolsó alkalom az U21-es csapatnál.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC