nb1.hu

Fájdalmas sérüléséről nyilatkozott a magyar válogatott csapatkapitánya

Másfél óráig tartott a műtét.

A magyar női válogatottra októberben a skótok elleni párharc vár az Eb-selejtezőben. Ezeken a meccseken a szövetségi kapitány nem számíthat Csiszár Henriettára, aki még szeptember végén sérült meg.

Újoncot is avat a magyar válogatott, hiányzik a keretből a csapatkapitány

A nemzeti együttesünk csapatkapitánya a hunfoci.hu-nak beszélt a sérüléséről.

„Szeptember 28-án, szombaton a Sassuolo vendégeként léptünk pályára a 4. fordulóban. Még nem értem labdába a meccsen, amikor a 2. percben egy fejpárbajt követően a földre rogytam óriási fájdalmak közepette. Éreztem az ellenfél könyökét a szememben… A csapattársaim és a szurkolók kívülről látva mondták, hogy egyből érezték, nagy a baj, mivel soha nem hallottak még így ordítani… Egyből lecseréltek, nagyjából húsz percig nem is tudtam kinyitni a szemem. Nagyon megijedtem, féltem attól, hogy akár a látásom is sérülhetett. Ami biztos volt az az, hogy az arc- és orrcsontom nem sérült, így én el is könyveltem, hogy megúsztam és már az járt a fejemben, hogy egy hét múlva a Roma ellen már pályán leszek” – mondta az Inter játékosa.

Végül kiderült, hogy a szemüregcsont két helyen eltört, így műtét várt Csiszárra.

„Másfél órás volt a műtét, az orvos pedig azt mondta, hogy elég nagy volt a roncsolódás, így a csontot titán lemezzel kellett fixálni” – árulta el a 30 éves futballista, aki hozzátette a műtéttől számítva egy hónapig csak fizikai kontakt nélkül edzhet a csapatánál.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC