nb1.hu

Helyzetjelentés: megerősödhet Bognár György csapata

Régen látott játékosok is megszólaltak.

Kilenc fordulót követően, eddig 8 meccsen 16 pontot szerezve, a harmadik helyen áll a Paks. Kétpontos hátrányban követi a szintén nyolc meccset letudó Puskás Akadémiát és az eddig 7 mérkőzésen pályára lépő Ferencvárost. Bognár György csapatának jól jön a szünet.

A Magyar Kupa-címvédő, tavaly a bajnokságban második helyen végzett paksiaknak kapóra jön, hogy a válogatott meccsek miatt szünetel a bajnokság. A klubhonlap friss helyzetjelentést adott a sérültek állapotáról is.

HELYZETJELENTÉS

Skribek Alen már egy hete a pályán edz, bár még külön a csapattól.

A jövő héten azonban már pár feladatnál beszállhatok a többiekhez, majd egy hét múlva már teljes értékűen edzhetek velük”

– mondta. Hozzátette, hogy a fájdalmak teljesen elmúltak, és bízik abban, hogy hamarosan visszatérhet, miután augusztus elején egy NB III-as mérkőzésen eltört a bal talpcsontja.

Kezelések

Szélpál Norbert elmondta, hogy bár már egy hónapja a pályán dolgozott, sajnos a legutóbbi edzések során begyulladt a lába.

A műtétet végző orvosom injekciót adott, és azt tanácsolta, hogy vegyek vissza a terhelésből. Pár hétig gyógytornázom és kezelésekre is járok, így sajnos tolódik a visszatérésem”

– nyilatkozta a belső védő, aki április közepe óta nem lépett pályára. Szélpál a Fehérvár elleni mérkőzésen sérült meg, amit aztán meg is kellett műteni.

Haraszti Zsolt állapotáról elmondta, hogy jelenleg gyógytornán vesz részt, miközben folyamatosan figyelik bokaszalagjai állapotát.

Egy rossz becsúszás miatt a Fehérvár elleni mérkőzésen beszakadtak a bokaszalagjaim, azóta folyamatos kezeléseken veszek részt.”.

Hahn János már a tizenegyedik hétnél tart a rehabilitációban, és úgy érzi, minden a megfelelő ütemben halad. „Biciklizem, gyógytornázom, és két-három hét múlva már kocoghatok is, ami a következő lépcsőfok lesz” – mondta a 2021-es gólkirály, aki a Larnaca elleni találkozón szenvedett térdszalagszakadást, és a műtét során a kereszt- és belső oldalszalagokat is helyre kellett tenni.

Szerencsésebbek

Balogh Balázs a Ferencváros elleni mérkőzés előtti edzésen sérült meg. „Feszülni kezdett a vádlim, és később egy részleges szakadást állapítottak meg. Szerencsére csak pár napot kellett kihagynom, és hétfőtől már újra a csapattal edzhetek” – nyilatkozta a középpályás.

Lenzsér Bence állapota is biztató, hiszen bár egyelőre nincs pontos diagnózis, a szakadás kizárható. „Sokkal jobban vagyok, mint szerdán, a térdem alatti csont érzékeny, de remélem, hogy a jövő héten már újra a csapattal edzhetek” – mondta a belső védő, aki a legutóbbi kupamérkőzésen sérült meg egy kontakt után.

A névsort elnézve kijelenthetjük, a visszatérőben lévő közül bárki nagyon hasznos tagja tudna lenni a Paksnak. De együt…

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC